
Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης η προετοιμασία του Ζαρού για το εντός έδρας παιχνίδι με τις Ασίτες για την 3η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΗ.
Ο Ζαρός μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με την Φαιστό και την υποχώρηση του στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχει στρέψει την προσοχή του στο ματς κυπέλλου κόντρα στις Ασίτες την Τετάρτη για την 3η φάση του θεσμού, έχοντας αποκλειστικό στόχο την πρόκριση που θα δώσει ψυχολογία στην ομάδα για την συνέχεια.
Ο Φάνης Χαλκιαδάκης θα έχει απουσίες για ένα ακόμα παιχνίδι, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει τον Κώστα Φραγκιαδουλάκη που αποβλήθηκε στο ματς με την Φαιστό, αλλά και τον Καπιζιώνη που είναι εκτός Κρήτης. Παράλληλα εκτός δράσης λόγω σπουδών θα βρίσκεται και ο Κώστας Σαριδάκης.
Την τελευταία στιγμή θα κριθεί και η συμμετοχή του Γιώργου Κλαπάκη. Στον Ζαρό γνωρίζουν ότι οι Ασίτες είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα, όμως θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να πάρουν την πρόκριση.