Αντ. Λεκάκης: «Κομβικό σημείο του αγώνα η κόκκινη κάρτα – Παλεύουμε όλα τα παιχνίδια» (vid)

Η κόκκινη κάρτα στο 33ο λεπτό, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες, έκρινε πολλά στο παιχνίδι με την Μινωική, ανέφερε ο Αντώνης Λεκάκης στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την «μπάρτσα».

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Κομβικό σημείο του αγώνα ήταν η κόκκινη κάρτα. Ελέγχαμε το παιχνίδι μέχρι εκείνο το σημείο και δεν είχαμε πρόβλημα ακόμα και με δέκα παίκτες. Σίγουρα η Μινωική ήθελε το παιχνίδι. Σταθήκαμε καλά στο παιχνίδι, υπήρξαν κάποιες φάσεις που μας δημιούργησαν κάποια παράπονα.

Θα το δούμε στο βίντεο, θα ελέγξουμε αν το ακυρωθέν γκολ ήταν κανονικό με τονΚεφάκη, γιατί αλλιώς αν μετρούσε θα ξαναμπαίναμε στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, έπρεπε να είμαστε αρκετά καλύτεροι, παρόλο που μείναμε με δέκα παίκτες. Κοιτάμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος, επιδιώκοντας πόντους για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις.

Πιστεύω ότι πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα και θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια. Φυσικά, όταν παραμένεις με έναν παίκτη λιγότερο, δεν μπορείς να ακολουθήσεις ακριβώς τα σχέδιά σου, με την αποβολή να αποτελεί το κρίσιμο σημείο του αγώνα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P