Με «τεσσάρα» ισοπέδωσαν τον Διαγόρα τα Χανιά!

Τα Χανιά με εξαιρετική εμφάνιση, επικράτησαν του Διαγόρα με 4-0 και συνεχίζουν με «τρίποντο» τις υποχρεώσεις του στην Super League 2.  

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”365915″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”365915″]

Ατυχία στα Χανιά μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Μάνο να χτυπάει στο κεφάλι και τη θέση του πήρε ο Κόλα. Στο 4ο λεπτό πρώτη ευκαιρία για τα Χανιά, με το σουτ του Τσέλιου να περνάει άουτ.

Στο 14’, σέντρα Μανουσάκη, κεφαλιά Μάναλη, η μπάλα εκτός. Στο 23’ τα Χανιά άνοιξαν το σκορ, όταν μετά από σέντρα του Κόλα, ο Μάναλης πήρε τη κεφαλιά ανοίγοντας το σκορ!

Στο 26’ νέα χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Μανουσάκη να κάνει το σου, μπλόκαρε ο Αυγερινός.

Στο 44’ απειλεί ο Διαγόρας, με τον Λεσάι να εκτελεί το φάουλ, τον Σταματούλλα να παίρνει τη κεφαλιά, με τη μπάλα να περνάει άουτ, με αυτήν την φάση να είναι η τελευταία του πρώτου μέρους.

Με το.. καλημέρα της επανάληψης, τα Χανιά απειλούν, με τον Τσέλιο να δοκιμάζει το ψηλοκρεμαστό πλασέ, ήταν άστοχο. Στο 50′ νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Μάναλη να κάνει το γύρισμα, δύσκολα ο Αυγερινός, σε κενή εστία δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ο Κόλα.

Στο 64′ τα Χανιά βρίσκουν δεύτερο γκολ, με τον Ντίας να κάνει το γύρισμα, τον Κόλα να πιάνει ένα εκπληκτικό βολ πλανέ και να γράφει το 2-0. Στο 70′ το 3-0 για τους γηπεδούχους, μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ντίας! Στο 76′, ο Σερβιλάκης εκτέλεσε ένα κόρνερ, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Αυγερινός, στην εξέλιξη της φάσης κεφαλιά Σέχου, πέρασε άουτ.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, τα Χανιά βρήκαν και τέταρτο γκολ, με τον Νίλι να κάνει τη σέντρα, τον Νίκολιτς να κάνει το σουτ, γράφοντας το 4-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα!

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”365915″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P