Πέρασε από την Δαμάστα και διατηρεί τη διαφορά ο ΑΟΤ!

Συνεχίζει ακάθεκτος ο ΑΟΤ, επικρατώντας της Δαμάστας με 0-3, με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες για κάποιο γκολ και την ομάδα του Τυμπακίου να διατηρεί το +5 από τον Ηρόδοτο! Δύο γκολ για τον Παπανδρέου από ισάριθμες ασίστ του Μεταξάκη, κόντρα στην πρώην ομάδα του, μην πανηγυρίζοντας τα γκολ. 

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352520″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352520″]

Πρώτη φάση στο παιχνίδι στο 6ο λεπτό, με τον Μεταξάκη να κάνει το σουτ με το αριστερό λίγο έξω από τη περιοχή, μπλόκαρε ο Χατζιδάκης με δεύτερη προσπάθεια. Στο 9′ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μεταξάκη, εύκολα μπλοκάρει ο Χατζιδάκης.

Δύο λεπτά αργότερα τεράστια διπλή ευκαιρία για την Δαμάστα, όταν με τον Λίλο αρχικά να κάνει το σουτ από τα αριστερά, απέκρουσε ο Λίλος, νέο σουτ του Ανδρέα Κόκκινου, πέρασε άουτ. Νέα ευκαιρία για τη Δαμάστα στο 21′. Από τα δεξιά ο Μηλιαράκης έκανε το γύρισμα, ο Λίλος από το ύψος της περιοχής έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 27′ ένα σουτ του Μεταξάκη, μπλόκαρε ο Χατζιδάκης.

Στο 31′ καλή στιγμή για ΑΟΤ, με τον Μεταξάκη να κάνει το σουτ από τα αριστερά, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 35′ η Δαμάστα άγγιξε το 1-0! Ο Κατσαρός βγάζει εκπληκτική κάθετη πάσα στον Λίλο, βγαίνει απέναντι από τον Χρήστου, κάνει το σουτ, με τον τερματοφύλακα του ΑΟΤ να σώζει σωτήρια, από αναμπουμπούλα, η μπάλα έφτασε στον Γιάννη Κόκκινο, έκανε το σουτ, με το κεφάλι πριν περάσει τη γραμμή έδιωξε ο Κουρουθιανάκης! Μοναδική ευκαιρία για τους γηπεδούχους!

Ο ΑΟΤ τελικά στο 44′ άνοιξε το σκορ όταν ο Μεταξάκης από τα δεξιά να κάνει το γύρισμα στη μικρή περιοχή, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Παπανδρέου, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Διαμαρτυρίες στην Δαμάστα για οφσάιντ στην αρχή της φάσης, με το 0-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, στα πρώτα λεπτά είχε την κατοχή, στο 54′ ο Γερακιός έκανε ένα σουτ, η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ. Στο 59′ ο Μεταξάκης από τα όρια της περιοχής, σούταρε, αρκετά άουτ η μπάλα. Στο 61′ καλή στιγμή για την Δαμάστα, με τη μπάλα να φτάνει στον Κατσαρό, έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 72′ ο ΑΟΤ βρήκε και δεύτερο γκολ!  Γρήγορη αντεπίθεση, ο Μεταξάκη έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Χατζιδάκης, ο Παραθύρας πήρε το ριμπάουντ και σε κενή εστία πέτυχε το 0-2! Στο 75′ ο ΑΟΤ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μεταξάκη, με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση, απέκρουσε ο Χατζιδάκης, στην επαναφορά ο Χαϊντίνι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι!

Στο 78′ νέα καλή στιγμή για τη Δαμάστα, με τον Ζερβάκη να κάνει την παράλληλη σέντρα, δεν βρέθηκε κανείς να την στείλει στα δίχτυα! Η Δαμάστα έψαξε το γκολ στη συνέχεια, είχε κάποιες στιγμές, με τον ΑΟΤ να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 84′ με τον Χαϊντίνι από θέση τετ α τετ από τα αριστερά να νικιέται από τον εξαιρετικό Χατζιδάκη.

Στο 88′ εξαιρετική παράλληλη πάσα του Μεταξάκη στον Παπανδρέου, ο οποίος έγραψε το 0-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα!

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352520″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P