Ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο και ανοίγει διαφορά στην κορυφή ο ΑΟΤ!

Ο ΑΟΤ αγχώθηκε για ένα ημίχρονο από τον Ανθεστίων, στην επανάληψη όμως πάτησε «γκάζι», έφτασε σε μία άνετη επικράτηση και άνοιξε τη διαφορά του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352513″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352513″]

Η ομάδα του Τυμπακίου δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη μετά τη χθεσινή ισοπαλία στο παιχνίδι του Ρωμανού με τον Ηρόδοτο,καταφέρνοντας να φτάσει στη νίκη που αύξησε την απόσταση του στο +5 στην 1η θέση της κατάταξης.

Στο πρώτο μέρος αν και η ομάδα του Νίκου Σουτζή είχε την υπεροχή στην κατοχή και την πίεση στο γήπεδο, δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων οι οποίοι στάθηκαν πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ έγιναν και απειλητικοί σε ορισμένες περιπτώσεις στην κόντρα επίθεση.

Στην επανάληψη ο ΑΟΤ εμφανίστηκε ακόμα πιο αποφασισμένος να πάρει τη νίκη και τελικά βρήκε τη λύτρωση με τον Ανδρέα Παπανδρέου να κάνει το 1-0 στο 65′. Ανοίγοντας το σκορ οι «ασπρόμαυροι» απέβαλλαν το οποίο άγχος τους είχε καταβάλει και κατάφεραν εν τέλει να φτάσουν σε ένα μεγάλο σκορ. Ο Νίκος Μεταξάκης έκανε το 2-0 στο 70′, για να έρθει και πάλι ο Παπανδρέου δύο λεπτά μετά να «κλειδώσει» το τρίποντο των γηπεδούχων. Ο πρώτος σκόρερ της Α1 χτύπησε ξανά με φοβερή εκτέλεση φάουλ στο 75′, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με χατ τρικ του Παπανδρέου που σκόραρε για τρίτη φορά στο 88ο λεπτό.

Ο ΑΟΤ έφτασε έτσι τους 42 βαθμούς και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, ενώ ο Ανθεστίων κρατά την καλή προσπάθεια στο πρώτο μέρος και κοιτάει πλέον τη συνέχεια, θέλοντας να βρει σε επόμενα παιχνίδια τα αποτελέσματα που χρειάζεται στη μάχη της παραμονής.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352513″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P