Ν. Φανουράκης: «Έχουμε δείξει χαρακτήρα – Να ξεκινήσουμε σοβαροί το 2024»

Τον δικό του απολογισμό για το 2023 έκανε μέσα από το ???????????????????????????????????????? ο προπονητής του Ασημίου Νίκος Φανουράκης. 

Το Ασήμι βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ μαζί με τα Δειλινά και ο έμπειρος τεχνικός έκανε τον απολογισμό του για το έτος που φεύγει, ενώ αναφέρθηκε στο τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του για να παραμείνει στην κορυφή.

Ο Νίκος Φανουράκης μεταξύ άλλων τόνισε ότι το Ασήμι έχει δείξει χαρακτήρα φέτος έχοντας πραγματοποιήσει αρκετές ανατροπές.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θεωρώ ότι μέχρι τώρα η χρονιά πηγαίνει αρκετά καλά για εμάς παρότι στο τελευταίο παιχνίδι του έτος δεν ήταν θετικό για εμάς το αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά είμαστε πάλι πρώτοι, δείχνοντας σταθερότητα αφού από την αρχή βρισκόμαστε μπροστά. Είμαστε καλά και χρειαζόμαστε ανάλογη συνέχεια γιατί έρχονται ματς φωτιά.

Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, γιατί δείχνουν όρεξη, πάθος και δίνουν τα πάντα σε κάθε παιχνίδι. Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερη διαφορά αφού ήταν παιχνίδια που μπορούσαμε να είχαμε πάρει. 

Μέχρι τώρα έχουμε δείξει χαρακτήρα από την αρχή είμαστε μπροστά έχουμε κάνει πολλές ανατροπές, κάτι που λέει πολλά. Τώρα με το νέο έτος πρέπει να είμαστε όπως ξεκινήσαμε, συγκεντρωμένοι, παθιασμένοι να μην έχουμε απώλειες και να δουλέψουμε για να μπούμε στο 2024 δυνατά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P