
Κλείνοντας το 2023, ο ΟΦΗ βρίσκεται σε μια δύσκολη φάση, με οκτώ συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη.
Ο τεχνικός της ομάδας, μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, εξέφρασε την ανάγκη για τρεις τουλάχιστον μεταγραφές (φορ, στόπερ, και εξτρέμ) κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.
Η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση αγωνιστικής βελτίωσης και βαθμών και η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη φαίνεται να είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ενισχυθεί. Ο στόχος είναι να αναβαθμιστεί το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας και να αντιστραφεί η αρνητική πορεία.
Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ επιστρέφουν στις προπονήσεις αύριο (28/12), έχοντας απολαύσει μερικές μέρες ανάπαυσης για να ανακτήσουν τη φρεσκάδα τους και να ετοιμαστούν για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Η επόμενη δοκιμασία για την ομάδα είναι προγραμματισμένη για τις 3 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη, όπου θα αντιμετωπίσει τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο ΠΑΟΚ.
Οι Μαρινάκης και Γκαγιέγος θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η περίπτωση του Καρώ, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και η κατάσταση του θα επανεκτιμάται.
Ο ΟΦΗ είναι αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τις… προκλήσεις του νέου έτους με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, αναζητώντας τη βελτίωση και την επιστροφή στις επιτυχίες.