Δείχνει και θέλει να κατακτήσει τον στόχο της

Η Τύλισος αν μη τι άλλο, έχει ενισχυθεί σημαντικά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, όπου μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση της παραμονής.

Σε αυτό ακριβώς έχουν στοχεύσει οι άνθρωποι της ομάδας και έχουν κινηθεί εντυπωσιακά, πριν καν ξεκινήσει η επίσημη μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Η.. αρχή έγινε με την συμφωνία με τον Κώστα Βρεττό, με τον έμπειρο αμυντικό να προσθέτει ποιότητα και εμπειρία στα μετόπισθεν, έχοντας παραστάσεις τόσο από τις εθνικές κατηγορίες, όσο και από το ανώτερο επίπεδο του τοπικού ποδοσφαίρου.

Επιπρόσθετα, η συμφωνία με τα αδέλφια Κοζορώνη, Νίκο και Δημήτρη, οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι αμφότεροι από την Αγία Βαρβάρα, προσθέτει έξτρα λύσεις με εμπειρία, που σίγουρα θα προσφέρουν, στην προσπάθεια που θέλει για ανάκαμψη και την κατάκτηση της παραμονής στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ενίσχυση έρχεται και στη θέση του τερματοφύλακα, με τον Νίκο Γκογκόση να βρίσκεται μια… ανάσα από την οριστική συμφωνία, προσθέτοντας στο ρόστερ ένα νεαρό ναι μεν, αλλά έναν εξαιρετικό κίπερ με εμπειρία και από Γ’ Εθνική, πρωταγωνιστώντας με την φανέλα της Νεάπολης, ενώ έχει παραστάσεις και από την Α1 ΕΠΣΗ.

Αυτές οι κινήσεις δείχνουν και τον στόχο της ομάδας, με τον Μιχάλη Ζουραράκη να έχει έξτρα λύσεις για τη συνέχεια, με την Τύλισο μέχρι στιγμής να βρίσκεται εντός στόχου, έχοντας ταλαιπωρηθεί παράλληλα από αρκετούς τραυματισμούς…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P