Αλ. Τουργαϊδής: «Απόλυτα συγκεντρωμένοι με τον ΠΟΑ – Σπάνιος άνθρωπος ο Μαν. Σουτζής» (vid)

Ο Αλέξανδρος Τουργαΐδης «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «???????? «????» ????????… ????????????????» οπού μίλησε για το ντέρμπι με τον ΠΟΑ, για το Ηράκλειο, για τον τραυματισμό του αλλά και για τον Αλμυρό.

Για το ντέρμπι με τον ΠΟΑ ανέφερε πως πρέπει να είναι 100% συγκεντρωμένοι για να φτάσει στη νίκη, ενώ για το Ηράκλειο, καθώς βρίσκεται φέτος για πρώτη φορά, ανέφερε πως περνάει πολύ όμορφα και θα του άρεσε να έμενε μόνιμα εδώ.

Για την διοίκηση του Αλμυρού ανέφερε πως άπαντες βρίσκονται δίπλα στην ομάδα, ενώ για τον Μανώλη Σουτζή είπε πως είναι ένας ντόμπρος άνθρωπος, πολύ σπάνιος για τον χώρο και όπως είπε το κατάλαβε στο διάστημα της απουσίας του.

Για τον τραυματισμό που υποστήριξε πως τον έχει αφήσει πίσω, ενώ για την πορεία του Αλμυρού συμπλήρωσε πως θα μπορούσε να είχε περισσότερους βαθμούς, χαρακτηρίζοντας πάντως το πρωτάθλημα πολύ δύσκολο.

Περισσότερα στο απόσπασμα που ακολουθεί:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ