Ν. Στρατηγάκης: «Δίκαια η ομάδα στην πρώτη θέση – Το κλίμα είναι οικογενειακό»

Ο αρχηγός του Μαραθώνα, Νίκος Στρατηγάκης μιλάει στο ???????????????????????????????????????? για τη φετινή πορεία της ομάδας των Καλεσών, το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί και τους στόχους στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής τόνισε πως δίκαια ο Μαραθώνας βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ υποστήριξε πως το κλίμα είναι εντελώς οικογενειακό μέσα στον σύλλογο.

Μάλιστα ο Ν. Στρατηγάκης στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο των Καλεσών, ώστε να βρεθεί κοντά στον Μαραθώνα και να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται.

Αναλυτικά είπε: «Θεωρώ ότι δίκαια η ομάδα βρίσκεται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας παρόλο τις ατυχίες με τους τραυματισμούς που είχαμε».

Το κλίμα της ομάδας είναι εντελώς οικογενειακό και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ίχνος κακής συμπεριφοράς από κανέναν παίχτη της. Χαιρόμαστε που έχουμε ποιότητα στους μικρούς και με το σπαθί τους σε κάθε αγώνα έως τώρα ξεκινάει η 11αδα μας με τρεις μικρούς κάτι που μας χαροποιεί.

Ο στόχος της ομάδας δεν έχει αλλάξει από την αρχή, η διοίκηση μας έχει βάλει ξεκάθαρο στόχο να είμαστε πρώτα μια οικογένεια να περνάμε καλά παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κι ότι έρθει είναι ευπρόσδεκτο. Τέλος θα ήθελα και εγώ και οι συμπαίκτες μου να νιώσουμε το κόσμο του χωριού κοντά μας και να αγκαλιάσει τη προσπάθεια που γίνεται».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P