Γ. Ρεμούνδος: «Να κλείσουμε την χρονιά με νίκη»

Για το παιχνίδι με τις Ασίτες αλλά και για την εξαιρετική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Γιάννης Ρεμούνδος.

Ο πρώτος σκόρερ του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ αναφέρθηκε για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στις Ασίτες χαρακτηρίζοντας το ιδιαίτερα δύσκολο, αφού ο αντίπαλος διαθέτει καλό σύνολο και καλό προπονητή.

Παράλληλα αναφέρθηκε για την πορεία της ομάδας λέγοντας πως είναι εξαιρετική μέχρι τώρα, ωστόσο άπαντες θέλουν να συνεχίσουν σε αυτό τον ρυθμό ως το φινάλε. Τέλος ο Γιάννης Ρεμούνδος κάλεσε τον κόσμο του Ασημίου να δώσει δυναμικό παρών στις εξέδρες στο τελευταίο ματς του 2023.

Συγκεκριμένα για το παιχνίδι με τις Ασίτες ανέφερε: «Έχουμε μπροστά μας ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στις Ασίτες, καθώς είναι μια πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει εξαιρετικό σύνολο και πολύ καλό προπονητή. Από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι όπως γίνεται σε κάθε αγώνα και να διεκδικήσουμε το τρίποντο που είναι και ο στόχος».

Για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα: «Σίγουρα η πορεία μας μέχρι τώρα μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους, αφού εκτός από τους βαθμούς η ομάδα παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμα μπροστά μας και εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε αφοσιωμένη προς τον στόχο μας».

Για τον κόσμο: «Το ματς με τις Ασίτες είναι το τελευταίο του 2023 στην έδρα μας και πρέπει να κλείσουμε με ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα. Καλούμαι τον κόσμο να είναι δίπλα μας και να μας στηρίξει για την προσπάθεια που κάνουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P