Χωρίς Χαριτάκη-Δασκαλάκη στους Αγίους Δέκα ο Αστέρας Μυρτιάς

Με δύο σημαντικά προβλήματα θα μεταβεί στους Αγίους Δέκα ο Αστέρας Μυρτιάς για το εκτός έδρας παιχνίδι με την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β1 ΕΠΣΗ.

Έχοντας την ψυχολογία στα ύψη μετά το σημαντικό διπλό που έκανε στην έδρα των Ελπίδων, η ομάδα του Δημήτρη Τσέρου κορυφώνει την προετοιμασία της για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι αυτή την φορά κόντρα στην Γόρτυνα, έχοντας αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης και το καλύτερο δυνατό κλείσιμο του 2023.

Ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει καλά την Γόρτυνα, καθώς την έχει αντιμετωπίσει δύο φορές (μια για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και μια για το κύπελλο), έχοντας καταφέρει να επικρατήσει με εντυπωσιακά σκορ και αυτό θα προσπαθήσει και την Κυριακή το πρωί, ώστε η ομάδα να συνεχίσει να βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Στο αγωνιστικό σκέλος τώρα ο προπονητής του Αστέρα Μυρτιάς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Δήμου Χαριτάκη, αλλά και του Κώστα Δασκαλάκη, ο οποίος τραυματίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική….

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P