Β2 ΕΠΣΗ: Εντός έδρας δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους!

Με τέσσερα σημαντικά παιχνίδια συνεχίζεται το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΗ.

Το παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα της ημέρας στον όμιλο, είναι αυτό ανάμεσα στον Μαραθώνα και το Μαρτινέγκο. Οι γηπεδούχοι μετά τη νίκη των Κουνάβων στο Λίντο επί της Δόξα Ηρακλείου, υποχώρησαν στην δεύτερη θέση και στο σημερινό παιχνίδι με το Μαρτινέγκο θέλουν το τρίποντο που θα τους επαναφέρει μόνους πρώτους στην βαθμολογία και αήττητους. Από την άλλη το πλάνο του Μαρτινέγκο δεν αλλάζει, που στόχος είναι το καλό ποδόσφαιρο και η ανάδειξη παικτών.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 14:00 η τρίτη του πρωταθλήματος Θέρισος υποδέχεται τον Ερμή Ατσαλένιου. Η ομάδα του Ανδρέα Κουτσάκη μετά τη νίκη στο ντέρμπι πηγαίνει με ψυχολογία έχοντας στόχο να συνεχίσει το σερί που θα την κρατήσει κοντά στις πρώτες θέσεις. Από την άλλη τα… πιτσιρίκια του Ατσαλένιου θέλουν να αποδείξουν ότι βρίσκονται σε καλό φεγγάρι και θα παλέψουν για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Στις 14:30 οι Νέοι Ηροδότου υποδέχονται τον Τηγανίτη σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση που αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ το πρόγραμμα κλείνει στις 15:00 όπου ο Κόρακας υποδέχεται τον φορμαρισμένο Ηρακλή Νιπιδιτού, σε μια σπουδαία αναμέτρηση.

Το αποτέλεσμα του Σαββάτου και το πρόγραμμα της Κυριακής: 

Η βαθμολογία: 

[jsStandings id =”349791″ columns =”played_chk;win_chk;draw_chk;lost_chk;diff_chk;gd_chk;point_chk;curform_chk;emblem_chk” display_name =”1″ display_legend =”1″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P