Τετράδα προβλημάτων στο Ασήμι ενόψει Κεραυνού

Το απόγευμα της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ασήμιου για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Κεραυνό για την 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα της Μεσσαράς κατάφερε να ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο χωρίς να γνωρίσει ήττα με αποτέλεσμα να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ, ωστόσο τίποτα δεν έχει κριθεί και άπαντες σκέφτονται μόνο το παιχνίδι με τον Κεραυνό, όπου στόχος είναι το διπλό και η συνέχεια των θετικών αποτελεσμάτων.

Ο Νίκος Φανουράκης δουλεύει με την ομάδα του όλη την εβδομάδα τα τελειώματα φάσεων αλλά και την αμυντική λειτουργία συνιστώντας ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση, ώστε να καταφέρει το Ασήμι να φύγει με το τρίποντο από το Ατσαλένιο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο έμπειρος τεχνικός εκτός από τους μόνιμα απόντες Μπέρκη, Βαρδάκη, θα πρέπει να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Ψωμά, Χατζάκη. Ο πρώτος χτύπησε στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας με τα Κανάρια και δεν έχει βγάλει το πρόγραμμα της εβδομάδας, ενώ ο δεύτερος υπηρετεί την πατρίδα και είναι άγνωστο αν μπορεί να βρίσκεται στο γήπεδο.

Παρόλα αυτά η ψυχολογία στο σωματείο υπάρχει και άπαντες θα στοχεύσουν σε ένα ακόμα τρίποντο που θα τους φέρει πιο κοντά στον στόχο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P