Σημαντικές επιστροφές στην Τύλισο – «Καιγόμαστε για βαθμούς»

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της Τυλίσου για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ρούβα το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο Μιχάλης Ζουραράκης, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεση του, τους Μανιούδη και Κέσκο, οι οποίοι απουσίασαν από το ματς με τον ΠΑΟΚ λόγω τιμωρίας, ενώ επιστρέφει και ο Σαμαριτάκης, ο οποίος ταλαιπωρούνταν από τραυματισμό. Παράλληλα εκτός έμειναν οι τραυματίες Λυγεράκης και Γιανναδάκης.

Από κει και πέρα, η Τύλισος έχει στόχο τη νίκη, όπου με την μαχητικότητα της και το πάθος της θα προσπαθήσει να πάρει το αποτέλεσμα, κόντρα σε μια έμπειρη ομάδα όπως είναι ο Ρούβας.

Αυτό διαμήνυσε και ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Ζουραράκης λέγοντας: «Είναι μια χρονική περίοδος που και οι δύο ομάδες καίγονται για βαθμούς. Εμείς αναγνωρίζουμε τον βαθμό δυσκολίας γιατί θα αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική και έμπειρη ομάδα, που σίγουρα μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα καίγεται και εκείνη για βαθμούς.

Από την άλλη και εμείς διαθέτουμε ένα νεανικό σύνολο, καιγόμαστε για τους βαθμούς, τους έχουμε απόλυτη ανάγκη και για ακόμη μια φορά θα στηριχθούμε στο μαχητικό μας πνεύμα και στην μεγάλη θέληση για την επιτυχία, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί στις συνθήκες του αγώνα.

Από κει και πέρα δεν φτάνει μόνο το ανταγωνιστικό πρόσωπο αλλά και η βαθμολογική συγκομιδή και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήμασταν ανταγωνιστικοί και ο αντίπαλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα μας. Περιμένουμε τον Ιανουάριο, όπου θα ενισχυθούμε, μην ξεχνάμε ότι το ρόστερ μας αποτελείται από 10 ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας, όπου είναι η παραμονή και παράλληλα να αξιοποιήσουμε και τα νέα παιδιά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P