Μονόδρομος η νίκη στο ντεμπούτο του Μ. Σκύβαλου

Στο πρώτο παιχνίδι μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μανώλη Σκύβαλο ο ΑΟΑΝ έχει σαν μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο Πειραιά, στην αναμέτρηση που κλείνει το πρόγραμμα των εξ’ αναβολής αγώνων της εβδομάδας.

Εβδομάδα εξελίξεων ήταν αυτή που μας πέρασε για την ομάδα του Αγίου Νικολάου η οποία αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία με τον Αντώνη Ανδρουλάκη και να έρθει σε συμφωνία με έναν… παλιό γνώριμο που κάθεται και πάλι στον πάγκο του ΑΟΑΝ, έναν χρόνο μετά την απομάκρυνση του από αυτόν.

Τρεις μέρες μετά την επιστροφή του στον σύλλογο ο Μανώλης Σκύβαλος έχει να δώσει το πρώτο του παιχνίδι μετά την επιστροφή του, σε μία πολύ κρίσιμη αναμέτρηση που δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Συγκεκριμένα ο ΑΟΑΝ υποδέχεται στις 15:00 τον ουραγό Ατρόμητο Πειραιά με το τρίποντο να αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο ώστε η ομάδα να πάρει βαθμολογική ανάσα και να πάρει καλή απόσταση από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι αν και τελευταίοι έρχονται από την πρώτη νίκη τους φέτος στο παιχνίδι με τον Φωστήρα και σίγουρα δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, όμως ο ΑΟΑΝ ξέρει πως πρέπει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας του.

Η βαθμολογία της Γ’ Εθνικής:

[jsStandings id =”350217″ columns =”played_chk;win_chk;draw_chk;lost_chk;diff_chk;gd_chk;point_chk;curform_chk;emblem_chk” display_name =”1″ display_legend =”1″]

Με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, έχει επιβληθεί σε βάρος του σωματείου «ΑΟ Αγίας Παρασκευής», ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P