«Έσωσε» τον βαθμό στο 94’ η Επισκοπή, «φωνάζει» ο ΑΟΑΝ

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η Επισκοπή «έσωσε» τον βαθμό της ισοπαλίας στο κρητικό ντέρμπι με τον ΑΟΑΝ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”350560″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”350560″]

Το κρητικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΟΑΝ και την Επισκοπή, τράβηξε τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων, με τις δύο ομάδες βέβαια να αναδεικνύονται ισόπαλες (2-2) σ’ ένα παιχνίδι με λίγες όμως ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.

Η Επισκοπή, ευτήχισε να προηγηθεί στο 37’ όταν μετά από σουτ του Δωματά, ο Ψιμόπουλος απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά από κοντά ο Λίμα έκανε το 1-0, ενώ στο 43’ ο ΑΟΑΝ ισοφάρισε σε 1-1 με απευθείας φάουλ του Καρλίτος, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο ίδιος παίκτης ανάγκασε τον Γιαγκιόζη σε επέμβαση σε κόρνερ.

Στην επανάληψη, ο Σένκα ανέτρεψε το σκορ και έδωσε το προβάδισμα στον ΑΟΑΝ, ένα προβάδισμα που κρατούσε μέχρι το φινάλε, όμως ο Πάτας στο 94’ ισοφάρισε σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

«Φωνές» από τον ΑΟΑΝ για τη διαιτησία και μένει να φανεί εάν θα αποτυπωθεί και επισήμως, μέσω ανακοίνωσης…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”350560″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...

Δ. Σωτηρίου: «Έρχομαι για τον Μάριο Σηφάκη και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε» (vid)

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Χερσονήσου προχώρησε...