Γ’ Εθνική: Ντέρμπι στον Άγιο Νικόλαο – Εκτός έδρας αποστολές για ΠΟΑ και Αλμυρό, στα Ζωνιανά ο Έρμης

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με το παιχνίδι στον Άγιο Νικόλαο να ξεχωρίζει.

Ο ΑΟΑΝ υποδέχεται την Επισκοπή σε ένα σπουδαίο κρητικό ντέρμπι, οπού στόχος και των δύο ομάδων είναι το τρίποντο που θα δώσει βαθμολογική ανάσα.

Την ίδια ώρα ο Αλμυρός δοκιμάζεται στην έδρα του Ηλυσιακού θέλοντας να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί του στην κατηγορία, επιχειρώντας παράλληλα να επιστρέψει στις νίκες μετά από συνεχόμενες ισοπαλίες.

Ο ΠΟΑ έχει δύσκολο έργο με αντίπαλο τον πολύ ισχυρό Εθνικό, όμως η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου είναι έτοιμη να τα δώσει όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Ερμής Ζωνιανών στο ντεμπούτο του Μηνά Πίτσου σε επίπεδο πρωταθλήματος φιλοξενεί το Χαϊδάρι με τη νίκη να αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο για την ομάδα του Ρεθύμνου.

Στα υπόλοιπα ματς ο ΑΟ Υπάτου παίζει με τον Απόλλων Σμύρνης, η Αγία Παρασκευή με την Προοδευτική, ο Άρης Πετρούπολης φιλοξενεί τον Περαμαϊκό και ο Ατρόμητος Πειραιά αντιμετωπίζει τον Φωστήρα. Στο χθεσινό παιχνίδι ο Πανιώνιος έφυγε με το διπλό με 0-1 από την έδρα του Ελλοπιακού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

[jsMatchDayStat season_id=”350217″ matchday_id =”928″ photo=”1″ teamname=”1″]

Η βαθμολογία:

[jsStandings id =”350217″ columns =”played_chk;win_chk;draw_chk;lost_chk;diff_chk;gd_chk;point_chk;curform_chk;emblem_chk” display_name =”1″ display_legend =”1″]

Με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, έχει επιβληθεί σε βάρος του σωματείου «ΑΟ Αγίας Παρασκευής», ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P