Μ. Παπαδάκης: «Έχουμε καλούς παίκτες και εξαιρετικό κλίμα – Η Περιφέρεια και ο Δήμος να μεριμνήσουν για τη φυσική μας έδρα»

Στο ???????????????????????????????????????? μίλησε ο Μάνος Παπαδάκης για τη φετινή πορεία της Γαρίπας. Τι αναφέρει για το παιχνίδι με την Παλιανή που έρχεται, το κλίμα στον σύλλογο και το κάλεσμα του προς την Περιφέρεια και τον Δήμο για το θέμα του γηπέδου.

Ο ικανός ποδοσφαιριστής που μεταγράφηκε φέτος στη Γαρίπα, έχοντας εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας, τονίζει πως η αρχή στην Α2 ήταν δύσκολη, αλλά με το καλό ρόστερ και το εξαιρετικό κλίμα στον σύλλογο δηλώνει σίγουρος πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη.

Στη συνέχεια αναφέρεται στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Παλιανή με τον στόχο να είναι το θετικό αποτέλεσμα. Παράλληλα ο Μάνος Παπαδάκης κάνει το δικό του κάλεσμα στην Περιφέρεια και το Δήμο να μεριμνήσουν, ώστε να φτιαχτεί το γήπεδο στο χωριό, ώστε η Γαρίπα να μπορέσει να επιστρέψει στη φυσική της έδρα.

Αναλυτικά είπε: «Η αρχή μας στην Α2 ήταν δύσκολη, αλλά έχουμε καλούς παίκτες και εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα, οπότε είμαι σίγουρος πως η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη για εμάς.

Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο με μία καλή ομάδα όπως η Παλιανή, όμως δουλεύουμε αρκετά καλά στην προπόνηση και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Θέλω παράλληλα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του χωριού που έρχονται σε κάθε αγώνα και μας στηρίζουν και είναι δίπλα μας. Με αυτή την ευκαιρία, θέλω να εκφράσω και εκ μέρους όλης της ομάδας πως θέλουμε όλοι να μεριμνήσει άμεσα η Περιφέρεια και ο Δήμος για να φτιαχτεί το γήπεδο μας και να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στη φυσική μας έδρα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P