Μ. Ζουραράκης: «Δεν σέβονται την Τύλισο – Ο διαιτητής ήταν καταδικαστικός για την ομάδα μας»

Έντονα είναι τα παράπονα του Μιχάλη Ζουραράκη από τη διαιτησία στο παιχνίδι της Τυλίσου με την ΑΕΚ.

Ο έμπειρος τεχνικός της Τυλίσου εξέφρασε την έντονη δυσσαρέσκια του για τη διαιτησία, η οποία όπως υποστηρίζρει ήταν καταδικαστική για την ομάδα, καθώς αναφέρει πως κακώς αποβλήθηκε ο Κέσκος, λανθασμένα δόθηκε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, ενώ παράλληλα έπρεπε να αποβληθεί παίκτης των φιλοξενούμενων.

Παράλληλα τονίζει πως η Τύλισος πρέπει να κοιτάξει τη συνέχεια και να επανέρθει δυνατότερη.

Αναλυτικά είπε: «Δεν σέβονται τις προσπάθειες τις δικές μου και της Τυλίσου που μπορεί να είναι νεοφώτιστη, αλλά είναι ιστορικό σωματείο. Έχουμε φοβερά παράπονα από τη διαιτησία και απαιτούμε τον σεβασμό. Στο 22ο λεπτό μείναμε με δέκα παίκτες, στο δεύτερο μαρκάρισμα που έκανε ο Κέσκος, ενώ στο πρώτο μαρκάρισμα η κίτρινη κάρτα είναι αδικαιολόγητη και μετά με ακόμα ένα ούτε παρατήρηση ούτε τίποτα, μας άφησε με δέκα παίκτες.

Ο διαιτητής όμως δεν έκανε το ίδιο όταν αντίπαλος παίκτης της ΑΕΚ έβριζε εν χορώ την κερκίδα και έπρεπε να τον αποβάλλει. Για εμάς επίσης δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση της ισοφάρισης καθώς ο αντίπαλος πέφτει πάνω στον τερματοφύλακα και δίνεται πέναλτι. Ο διαιτητής ήταν καταδικαστικός για την ομάδα μας.

Εμείς πρέπει να σταθούμε όρθιοι και να κοιτάξουμε το αύριο και να υπομείνουμε τις κακές αγωνιστικές μέρες για την ομάδα μας».

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P