Η ανάγκη για αντίδραση και οι ευκαιρίες στα νέα παιδιά!

Η Τύλισος αφήνει πίσω της την ήττα από τις Μοίρες και επικεντρώνεται στο ματς με την ΑΕΚ. Οι ευκαιρίες στα νέα παιδιά.

Επιτακτική η ανάγκη για βαθμούς, με την Τύλισο από την αρχή της σεζόν να αντιμετωπίζει τον… κυκεώνα τον τραυματισμών, με την ομάδα να ξεκινάει εξαιρετικά το πρωτάθλημα, ωστόσο τα πολλά προβλήματα έχουν φέρει αρνητικά αποτελέσματα.

Πέρα από την νίκη με τον Ποσειδώνα την 8η αγωνιστική με 5-0, οι «νεοφώτιστοι» μετρούν τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία και χάνουν διαρκώς έδαφος στη βαθμολογία, όταν στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές είχαν 7 βαθμούς, με ρεκόρ 2-1-1.

Πλέον βρίσκεται στην 10η θέση και άπαντες έχουν στραφεί στο ματς με την ΑΕΚ το μεσημέρι της Κυριακής όπου στόχος είναι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Στην Τύλισο υπάρχουν ποδοσφαιριστές με αρκετές δυνατότητες, ενώ ο Μιχάλης Ζουραράκης δίνει ευκαιρία και σε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παίρνουν παραστάσεις από τα δύσκολα παιχνίδια της Α1 ΕΠΣΗ και παιχνίδι με το παιχνίδι γίνονται καλύτεροι και αυτό σίγουρα είναι ένα κέρδος για το σωματείο.

Ειδική μνεία στον Αντώνη Σταματάκη, μέλος της Μικτής Ηρακλείου, ο οποίος παίρνει διαρκώς χρόνο συμμετοχής και δείχνει πως ο ποδοσφαιριστής θα έχει λαμπρό στο μέλλον, με το ταλέντο να… περισσεύει!

Σίγουρα, για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, υπάρχουν χαμόγελα στην Τύλισο, θα συνεχίσουν να πιστεύουν σε αυτούς, δίνοντας τους ακόμη περισσότερες ευκαιρίες στο μέλλον!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P