ΠΟΑ

Επέστρεψαν στον ΠΟΑ Νηστικάκης, Λέλεκας και Κουγιουμτζάκης

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Επέστρεψαν στον ΠΟΑ Νηστικάκης, Λέλεκας και Κουγιουμτζάκης
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Σε τρεις επιπλέον ποδοσφαιριστές μπορεί να υπολογίζει ο Αντώνης Ανδρουλάκης, ενόψει και της επανέναρξης των προπονήσεων αλλά και του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, καθώς οι Νηστικάκης, Λέλεκας, Κουγιουμτζάκης που είχαν παραχωρηθεί σε ομάδες των πόλεων όπου σπούδαζαν, βρίσκονται στο Ηράκλειο και θα τεθούν στη διάθεση του νεαρού τεχνικού. Επιστροφή και Νίκολι Λεό που ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη τα δελτία των ποδοσφαιριστών βρίσκονται στα χέρια των ανθρώπων του ΠΟΑ, με τον Νηστικάκη να επιστρέφει από τις Σέρρες απ’ όπου και σπούδαζε, τον Λέλεκα από την Αθήνα και τον Κουγιουμτζάκη από την Κύπρο.

Επιπλέον, ο Νίκολι Λεό εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία και είναι και πάλι «ετοιμοπόλεμος» ενώ ενδεχομένως να επιστρέψει σύντομα ο στρατευμένος Γιαλυτάκης, που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΠΟΑ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα