Ν. Σουτζής: «Νιώθω περήφανος για τα παιδιά – Δεν αλλάζει κάτι στο πλάνο μας»

Υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές του ήταν ο Νίκος Σουτζής στις δηλώσεις του παρά την ήττα του ΑΟΤ από τον ΠΑΟΚ με 2-1.

Ο ικανός τεχνικός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που περίμενε να αντιμετωπίσει η ομάδα του στο σημερινό παιχνίδι, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο ατομικό λάθος που έφερε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα σε μια καλή έδρα. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και χάσαμε ευκαιρίες για να πάρουμε προβάδισμα στο παιχνίδι. Σε μια ανύποπτη στιγμή ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο σκορ, έχοντας βέβαια τις αμφιβολίες μου για οφσάιντ που θα δούμε στο βίντεο. Βρήκαμε γκολ ισοφάρισης σε ένα κρίσιμο σημείο.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε συγκεντρωμένοι και στο ίδιο πλάνο, όμως ένα ατομικό λάθος μας άφησε πίσω στο σκορ. Ψάξαμε την ισοφάριση, όμως ο ΠΑΟΚ είχε κλείσει καλά τους χώρους. Νιώθω υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έκαναν. Δεν αλλάζει κάτι στο πλάνο μας. Ο δρόμος μας είναι μακρύς και θα συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε φέτος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P