Δ. Τσέρος: «Είναι ένα ντέρμπι – Έχουμε αποδείξει ότι παλεύουμε όλα τα ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Ντέρμπι κορυφής για τον Αστέρα Μυρτιάς, ο οποίος υποδέχεται την Χαραυγή για την 6η  αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2  ΕΠΣΗ.

Ο Αστέρας Μυρτιάς μετά το τρελό διπλό που έκανε στην έδρα του Δωριέα με 5-4, προετοιμαζόταν μέσα στην εβδομάδα για το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι τώρα κόντρα στην Χαραυγή, έχοντας στόχο τη νίκη που θα του δώσει την ευκαιρία να στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Δημήτρης Τσέρος είδε με απόλυτη ικανοποίηση να προπονούνται μέσα στην εβδομάδα όλοι οι ποδοσφαιριστές κάτι που του δίνει το δικαίωμα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα που θα οδηγήσει το σωματείο σε ένα ακόμα τρίποντο.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο ???????????????????????????????????????? για την επικείμενη αναμέτρηση λέγοντας: «Είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι, καθώς θεωρώ ότι είναι δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας που βρισκόμαστε ψηλά στην βαθμολογία. Εμείς έχουμε αποδείξει ότι όλα τα παιχνίδια τα παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και θα πάμε στο παιχνίδι αύριο να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε ότι μας αναλογεί από το παιχνίδι. Σεβόμαστε και καλωσορίζουμε την ομάδα της Χαραυγής».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P