Για το καλό ποδόσφαιρο απέναντι στη Δόξα Ηρακλείου το Μαρτινέγκο

Μετά την καλή εικόνα και τον εκτός έδρας βαθμό με τον Τηγανίτη, το Μαρτινέγκο πηγαίνει στο Λίντο για ακόμα ένα παιχνίδι, αυτή τη φορά απέναντι στη Δόξα Ηρακλείου.

Το παιχνίδι με τον Τηγανίτη «στράβωσε» από νωρίς, με το Μαρτινέγκο να δέχεται γκολ στα 25 δευτερόλεπτα, ενώ η εστία του παραβιάστηκε για το 2-0 στο 15′. Οι περισσότερες ομάδες, ειδικά νεαρών, δεν θα μπορούσαν να βγάλουν αντίδραση ακόμα και θα κατέρρεαν. Η ομάδα του Παναγιώτη Κορδονούρη όμως, όχι μόνο μπόρεσε να γυρίσει στο ματς και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά κατάφερε να παίξει καλό και όμορφο ποδόσφαιρο, κάτι που αποτελεί τον βασικότερο στόχο, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.

Η βελτίωση είναι ήδη εμφανής στο Μαρτινέγκο και είναι δεδομένο πως όσο εξελίσσονται οι νεαροί παίκτες, τόσο καλύτερη θα γίνεται η ομάδα, κάτι που θα φανεί σε βάθος χρόνου. Το Σάββατο δοκιμάζεται κόντρα στη Δόξα Ηρακλείου, ομάδα παρόμοιας φιλοσοφίας, οπού αμφότερες οι ομάδες θα προσπαθήσουν να κάνουν ένα καλό και όμορφο παιχνίδι.

Για τους «κιτρινόμαυρους» εκτός παραμένει ο τραυματίας Ασράφ Ελ Γιαχαουί ο οποίος δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P