Να πιάσει κορυφή μέσα σε δύσκολη έδρα θέλει ο ΑΟΤ

Ο ΑΟΤ ολοκλήρωσε την μίνι προετοιμασία του για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Μοχό στο εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Νίκου Σουτζή ήταν απολαυστική στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπου επικράτησε με 6-2 συνεχίζοντας το απόλυτο στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και πλέον έχει στόχο να κάνει το διπλό στην έδρα του Μοχού, ώστε να φτάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Ηρόδοτο.

Η Μεσσαρίτικη ομάδα είναι εντυπωσιακή μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, δείχνοντας ότι η επιθετική αλλά και η αμυντική γραμμή του δουλεύει άριστα, αφού σκοράρει εύκολα, ενώ δύσκολα δέχεται γκολ.  Υπενθυμίζουμε εκτός θα είναι ο Δουλγεράκης, ο οποίος δέχτηκε κόκκινη κάρτα.

Ο ικανός τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του συγκέντρωση και πάθος μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, καθώς ο Μοχός είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα με δυνατή έδρα και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να δει την ομάδα του να χάνει βαθμούς πριν το ντέρμπι στον Κρουσώνα.

Ο ΑΟΤ έχει διαβολοβδομάδα με δύο παιχνίδια εκτός έδρας (Τετάρτη Μοχός-Κυριακή ΠΑΟΚ) και θέλει να αποδείξει τις βλέψεις του για φέτος στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P