Ο ΑΟΤ έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια του πριν το 35′!

Ο ΑΟΤ έχει ξεκινήσει μαγικά την χρονιά μετρώντας το απόλυτο στις επτά πρώτες αγωνιστικές, δείχνοντας μάλιστα ότι σκοράρει με απόλυτη ευκολία στο πρωτάθλημα. 

Το σύνολο του Νίκου Σουτζή έχει ένα τρομερό στατιστικό σε αυτές τις πρώτες επτά αγωνιστικές, καθώς όχι μόνο παίρνει με σχετική ευκολία το τρίποντο, επιβάλει κι όλας το ρυθμό του με το… καλημέρα, αφού έχει σκοράρει σε όλα τα ματς πριν το 35ο λεπτό.

Συγκεκριμένα στην πρεμιέρα του ΑΟΤ κόντρα στον Ρωμανό ο Χαϊντίνι στο 1′ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, ενώ στο ματς με την Τύλισο ο Μεταξάκης πάλι στο 1′ έκανε το 0-1 για την ομάδα της Μεσσαράς. Στο τρίτο ματς κόντρα στην Δαμάστα χρειάστηκαν μόλις 18′ λεπτά για να βρει δίχτυα με τον Μεταξάκη, ενώ και με τον Ποσειδώνα ο Νίκος Μεταξάκης σκόραρε μετά από 28 λεπτά.

Στο παιχνίδι με την Μινωική ο πρώτος σκόρερ της ομάδας σκόραρε στο 3′, ενώ το γκολ που σημειώθηκε πιο αργά είναι αυτό στο τοπικό ντέρμπι με τις Μοίρες, αφού η επιθετική γραμμή του ΑΟΤ χρειάστηκε 35 λεπτά για να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα.

Τέλος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Παπανδρέου στο 3′ κατάφερε να βάλει από νωρίς μπροστά στο σκορ την ομάδα του οδηγώντας την σε μια εύκολη επικράτηση… Η επιθετική γραμμή του ΑΟΤ εντυπωσιάζει στην αρχή του πρωταθλήματος με τον Νίκο Σουτζή να δείχνει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου την δουλειά που γίνεται από τις αρχές του καλοκαιριού…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P