Το ευχαριστώ της Δαμάστας στον Γ. Μανιαδάκη

Με ανακοίνωση της η Δαμάστα ευχαρίστησε τον Ρούβα και ειδικότερα τον Γιάννη Μανιαδάκη για την φιλοξενία. 

Απόλυτα ικανοποιημένοι από την φιλοξενία του Ρούβα έμειναν οι άνθρωποι της Δαμάστας, όπου με ανακοίνωση τους ευχαρίστησαν την διοίκηση της Γέργερης. Παράλληλα έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στον Γιάννη Μανιαδάκη, ο οποίος έκανε το τραπέζι στην αποστολή των φιλοξενούμενων στο μαγαζί του «Η λίμνη του Διγενή».

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Α.Ο.Δαμάστας ευχαριστεί την Διοίκηση του Ρούβα για την άψογη φιλοξενία που επεφύλαξε σήμερα στην αποστολή της ομάδας μας. Επίσης θέλουμε να ευχαριστούμε θερμά τον Γιάννη Μανιαδάκη που έκανε το τραπέζι σε πολύ ζεστό κλίμα στην φιλόξενη ταβέρνα του “Η λίμνη του Διγενή” σε όλη την αποστολή και τους φίλους της ομάδας μας που βρέθηκαν σήμερα στην Γέργερη, προσφέροντας τους εκλεκτούς και πλούσιους μεζέδες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα απέσπασε σήμερα η ομάδα μας στην Γέργερη πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Στο σημερινό παιχνίδι και οι δύο ομάδες πάλεψαν μέχρι το τέλος για την νίκη, πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους και το μόνο που έλειψε ήταν τα γκολ.

Ρούβας και Δαμάστα διαφήμισαν σήμερα το ποδόσφαιρο και δικαιολόγησαν απόλυτα γιατί βρίσκονται τόσο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Α1».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P