Ξέσπασμα Γ. Κοιλιάρα: «Είμαι τρία χρόνια εδώ και ο Αλμυρός δεν έχει ευνοηθεί ποτέ»

Ξέσπασε ο Γιάννης Κοιλιάρας στην συνέντευξη τύπου μετά την ισοπαλία του Αλμυρού με την Προοδευτική.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε αρχικά στο παιχνίδι λέγοντας πως δεν τους αφήνει ικανοποιημένους το γεγονός ότι η ομάδα του πήρε μόνο έναν βαθμό, αφού τόνισε ότι κυριάρχησε στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Γιάννης Κοιλιάρας έδωσε βάση στα δημοσιεύματα και στις ανακοινώσεις για διαιτησία τονίζοντας πως ο ίδιος βρίσκεται τρία χρόνια στην ομάδα και ποτέ δεν έχει ευνοηθεί από την διαιτησία.

Για το ματς: «Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους αυτό το παιχνίδι και η ισοπαλία καθώς ήμασταν καλοί σήμερα, η ομάδα έβγαλε πάθος, αυτοπεποίθηση, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Η Προοδευτική είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, δουλεμένη και το περιμέναμε. Σε όλο το παιχνίδι αν εξαιρέσουμε ένα τέταρτο ήμασταν κυρίαρχοι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες όμως ατυχήσαμε και δεν σκοράραμε».

Το ξέσπασμα του Κοιλιάρα: «Παιχνίδι με παιχνίδι βλέπω ομάδες που έχουν παράπονο, είμαι τρίτη σεζόν στον Αλμυρό και είναι κρίμα χωρίς να υπάρχει λόγος να εκφράζουμε παράπονα για την διαιτησία και μιλάω γενικά τώρα και όχι για συγκεκριμένη ομάδα να μας κλέβουν τις εντυπώσεις. Είμαι τρία χρόνια εδώ και ο Αλμυρός δεν έχει ευνοηθεί ποτέ σε κανένα παιχνίδι, πέρα από κάποια λάθη που είναι ανθρώπινα.

Όταν βγάζουμε ανακοινώσεις για την διαιτησία ενώ εμείς σε πολλά παιχνίδια είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο, έχουμε αδικηθεί και εμείς, όπως είδατε στο ματς με την Επισκοπή δεν μίλησε κανείς. Πρέπει να κοιτάμε το ποδόσφαιρο για να πάμε μπροστά. Η ομάδα μας βλέπει μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, με την διοίκηση να μας τα παρέχει όλα, οι συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ κάνουν ότι μπορούν και βγάζουμε ωραίο θέαμα στα περισσότερα παιχνίδια. Δεν μιλάω για την διαιτησία και το κάνω πρώτη φορά εκφράζοντας ένα παράπονο. Να σταματήσουμε πλέον για διαιτησίες και να κοιτάζει ο κάθε ένας την ομάδα μας και να μην προσπαθούμε να καλύψουμε τα λάθη με ανακοινώσεις και να τα ρίχνουμε πάντα στους άλλους».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P