Τζουμερκιώτης: «Δίκαιο αποτέλεσμα» (vid)

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα (0-0) ανάμεσα στον Αλμυρό και την Προοδευτική ο προπονητής των φιλοξενούμενων Σωτήρης Τζουμερκιώτης.

Ο προπονητής της Προοδευτικής μεταξύ άλλων, τόνισε: «Ξέραμε από πριν ότι παίζαμε απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Ποιοτική ομάδα που δεν βρίσκεται τυχαία στη 3η θέση. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είναι δίκαιο αποτέλεσμα, είχαμε κάποιες ευκαιρίες όπως και ο αντίπαλος. Ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο ξέραμε πως θα ασκήσει την πίεση αλλά αντέξαμε, αλλάξαμε την τακτική μας, οπισθοχωρήσαμε, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο αποτέλεσμα.

Νομίζω ότι είναι νωρίς να πούμε ποιες ομάδες θα παραμείνουν στην κατηγορία και ποιες θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, είμαστε στην 10η αγωνιστική. Νομίζω ότι όλοι οι αγώνες και από τα σημερινά αποτελέσματα που είδα, είναι δύσκολοι, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, όλα τα παιχνίδια. Η φετινή χρονιά για εμάς είναι μεταβατική, στόχος είναι η ομάδα να παραμείνει στη κατηγορία και να κάνει τη καλύτερη δυνατή πορεία, είναι μεγάλη ομάδα και έχει δυναμική, μας ακολούθησαν φίλαθλοι και τους ευχαριστούμε, θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αλμυρού για την άψογη φιλοξενία».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P