Μ. Σουτζής: «Θέλαμε να κερδίσουμε αυτό το ματς- Αυτό που έγινε σήμερα μεγαλώνει τον Αλμυρό» (vid)

Για την ισοπαλία με την Προοδευτική, το γεγονός ότι μεγαλώνει ο Αλμυρός κάθε χρόνο, το αήττητο σερί αλλά και στο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής μίλησε στην συνέντευξη τύπου ο Μάνος Σουτζής.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του ήθελε σήμερα το παιχνίδι και τους τρεις βαθμούς, αφού είχε την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Παράλληλα τόνισε ότι ότι δεν κατάφεραν σήμερα θα προσπαθήσουν να το πάρουν την επόμενη Κυριακή.

Στην συνέχεια μίλησε για το γεγονός ότι ο Αλμυρός μεγαλώνει συνεχώς, τονίζοντας πως αυτό ευθύνεται στους ποδοσφαιριστές του.

Το σχόλιο του για το παιχνίδι: «Η αλήθεια είναι ότι αυτό το ματς θέλαμε να το πάρουμε πάρα πολύ. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, στο πρώτο 20λεπτο είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χάσαμε ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι. Για ένα δεκαπεντάλεπτο στο πρώτο μέρος χάσαμε την συγκέντρωση μας και η Προοδευτική από δικά μας λάθη δημιούργησε δύο ευκαιρίες, οι οποίες νομίζω ήταν οι μοναδικές σε όλο το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος για 40 λεπτά η υπεροχή μας ήταν καθολική, η Προοδευτική ήταν η ομάδα που έκανε άμυνα, χάσαμε ευκαιρίες, δεν είχαμε το καθαρό μυαλό για να κάνουμε γκολ μια από αυτές και να κερδίσουμε. Η αλήθεια είναι ότι σίγουρα το αποτέλεσμα δεν μας άρεσε, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και πρέπει να κοιτάξουμε το ματς της Κυριακής και να πάρουμε αυτό που δεν πήραμε σήμερα».

Για το αν μεγαλώνει ο Αλμυρός: «Η αλήθεια είναι ότι όταν βλέπεις μια ομάδα με την ιστορία της Προοδευτικής και πανηγυρίζει μετά το ματς γιατί πήραν ισοπαλία, σίγουρα η ομάδα του Αλμυρού έχει κάνει μια σοβαρή επένδυση, είναι μια σοβαρή ομάδα, αυτό που έγινε σήμερα μεγαλώνει τον Αλμυρό και δείχνει στους ποδοσφαιριστές ότι όλες οι ομάδες υπολογίζουν τον Αλμυρό σαν μια καλή ομάδα και μας δίνει κίνητρο και αισιοδοξία για την συνέχεια και αυτό το έχουν καταφέρει οι ποδοσφαιριστές μου».

Για το αήττητο: «Είμαστε αήττητοι όμως έχουμε τέσσερις ισοπαλίες, όπου αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Εθνικό σε όλα τα υπόλοιπα δικαιούμασταν τους τρεις βαθμούς αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έχω πει στους παίκτες μου ότι πρέπει να έχουμε κίνητρα. Σε κάθε αγωνιστική είμαστε αήττητοι και θα προσπαθήσουμε να το πάμε όσο γίνεται».

Για την αλλαγή της τελευταίας στιγμής: «Είχαμε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, όμως δεν θα σταθώ εκεί, δεν νομίζω να είναι η αιτία αυτή, καθώς υπολογίζω το ίδιο όλους τους ποδοσφαιριστές μου. Όλοι οι παίκτες μας είναι σημαντικοί. Ήταν ένα πρόβλημα σε δύο δελτία αλλά δεν νομίζω ότι είναι δική μας ευθύνη κα δικό μας λάθος. Δεν θα σταθώ στις δικαιολογίες και στις απουσίες. Κάθε Κυριακή έχουμε απώλειες αλλά ποτέ δεν έχω αναφερθεί γιατί όλους τους παίκτες τους εμπιστεύομαι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P