Άνετη επιστροφή στις νίκες για την Τύλισο

Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες η Τύλισος επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας άνετα με 5-0 του Ποσειδώνα.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352452″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352452″]

Η Τύλισος με μία μεστή εμφάνιση, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, έφτασε στην εύκολη νίκη απέναντι στον Ποσειδώνα, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από τρεις σερί ήττες. Η ομάδα του Μιχάλη Ζουραράκη καθάρισε ουσιαστικά την αναμέτρηση από το πρώτο μέρος, ενώ στη συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός έδωσε ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές να πάρουν χρόνο συμμετοχής και πολύτιμες εμπειρίες.

Δυο γκολ του Μανιούδη στο 15′ και το 25′ ουσιαστικά «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη από πολύ νωρίς, με το δεύτερο να έρχεται από την άσπρη βούλα του πέναλτι. Ο Καναβάκης σκόραρε στο 30′ για το 3-0, ενώ ο Αντ. Σταματάκης ανέβασε το δίκτυ του σκορ στο 4-0 πριν τη λήξη του πρώτου ημίχρονου.

Στην επανάληψη η Τύλισος έκανε διαχείρηση, δίνοντας ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής, βρίσκοντας ακόμα ένα τέρμα λίγο πριν τη λήξη με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ελευθεράκη. Η Τύλισος κρατάει τους τρεις βαθμούς και την καλή εμφάνιση, την ώρα που ο Ποσειδώνας δεν έδειξε αυτά που θα ήθελε στο ντεμπούτο του Άγγελου Λυριτζή στον πάγκο της ομάδας των Πατελών και σίγουρα το ζητούμενο είναι η βελτίωση ενόψει της συνέχειας.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352452″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P