Τρελό παιχνίδι και νίκη του Αστέρα Μυρτιάς στο Καστέλλι

Σε ένα τρομερό παιχνίδι με εννιά γκολ ο Αστέρας Μυρτιάς έφυγε με το τρίποντο της νίκης από το Καστέλλι επικρατώντας με 5-4 του Δωριέα.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352879″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352879″]

Η ομάδα του Δημήτρη Τσέρου εμφανίστηκε με πολλές απουσίες στο παιχνίδι με τον Δωριέα ο οποίος είχε επίσης αρκετές ελλείψεις, αυτό όμως δεν εμπόδισε από το να γίνει ένα πολύ εντυπωσιακό παιχνίδι με τρομερή εξέλιξη. Το σκορ άνοιξε στο 9ο λεπτό ο Τσέρος, για να ισοφαρίσει ο Δωριέα με τον Κουρέτα. Ο Τζιράκης έβαλε εκ νέου μπροστά στους φιλοξενούμενους για να ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη ο Ασπετάκης πήρε το… όπλο του για τον Δωριέα πετυχαίνοντας δύο τέρματα για να κάνει την ανατροπή. Ο Γ. Κοτζιάς με τον Ευθυμιάδη απάντησαν άμεσα για να γίνει εκ νέου η ανατροπή με 3-4 υπέρ του Αστέρα Μυρτιάς. Ο Ασπετάκης ολοκλήρωσε το χατ τρικ με γκολ στο 87′, όμως αυτό το τέρμα δεν ήταν αρκετό για να χαρίσει τον βαθμό στον Δωριέα, καθώς ο Σοκολάκης σκόραρε στο 90ο λεπτό για το τελικό 4-5, δίνοντας ένα μεγάλο διπλό στην ομάδα της Μυρτιάς, που κρατάει το τρίποντο και προχωράει.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352879″]

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P