Ματσάρα με οκτώ γκολ και νικητή τον Κόρακα!

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, ο Κόρακας επικράτησε των Νέων Ηροδότου με 3-5 και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα! 

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352981″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352981″]

Με γκολ του Φουστανάκη ο Κόρακας μόλις στο 1ο  λεπτό ανοίγει το σκορ με κεφαλιά! Άμεση η απάντηση των Νέων Ηροδότου, όπου στο 5ο λεπτό ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Τσούκαλη.

Ο Κόρακας πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 20ο λεπτό, με τον Λάμπρο Ξηρουδάκη να πραγματοποιεί το 1-2, με τον σκόρερ δύο λεπτά αργότερα να τραυματίζεται και να περνάει εκτός παιχνιδιού. Ωστόσο τα γκολ στο πρώτο μέρος δεν σταμάτησαν εκεί, με τους Νέους Ηροδότου στο ημίωρο να ισοφαρίζουν με τον Αμπαζάι.

Μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σκορ 2-2. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Κόρακας είχε και δύο δοκάρια με τον Τσαγκαράκη!

Στην επανάληψη, το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό, με την μπάλα πάνω κάτω, με την ομάδα της Πόμπιας να βρίσκει και τρίτο τέρμα με τον Χαμαλάκη στο 65′, με τους Νέους Ηροδότου στο 70′ με τον Μαρκάκη να φέρνουν το ματς στα ίσα.

Ο Κόρακας ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με τον Φουστανάκη στο 76′ πήρε εκ νέου το προβάδισμα, με το Τσακιράκη στο 85′ να σφραγίζει τη νίκη για το εντυπωσιακό 3-5, σε ένα ακόμη καταπληκτικό παιχνίδι που χάρισαν οι γηπεδούχοι σε όσους παρακολούθησαν από κοντά το παιχνίδι!

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352981″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P