Να αποδείξει ότι ήταν μια κακή παρένθεση το κύπελλο θέλει ο Αστέρας Μυρτιάς

Την μίνι προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Δωριέα στο Καστέλι ολοκλήρωσε το βράδυ της Παρασκευής ο Αστέρας Μυρτιάς, έχοντας στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Έχοντας την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά και την ανάγκη να βγάλει αντίδραση μετά την βαριά ήττα από τον Ερμή Ατσαλένιου στο κύπελλο, ο Αστέρας Μυρτιάς φιλοξενείται από τον Δωριέα το πρωί της Κυριακής. Ο Δημήτρης Τσέρος προσπάθησε να διορθώσει τα αμυντικά κενά που εντόπισε στο ματς κυπέλλου, προκειμένου να περιοριστούν στο ματς του πρωταθλήματος και η ομάδα του να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο.

Ο έμπειρος τεχνικός είχε να διαχειριστεί αρκετές απουσίες στο ματς του κυπέλλου, ωστόσο στο πρώτο μέρος αν η επιθετική του γραμμή ήταν αποτελεσματική θα μπορούσε να είχε σκοράρει και να είχε άλλη έκβαση το παιχνίδι. Πλέον αυτό το ματς ανήκει στο παρελθόν, με τον ίδιο να μετράει σημαντικές επιστροφές, αλλά και απουσίες, πιστεύοντας πως ήταν μια κακή παρένθεση το ματς της Τετάρτης και η ομάδα του θα επιστρέψει στην κανονικότητα κερδίζοντας εκτός έδρας τον Δωριέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P