Διπλό κορυφής για τα Χανιά στην έδρα της Καλλιθέας!

Ένα πολύ μεγάλο διπλό που δείχνει τις δυνατότητες  και τις βλέψεις τους στο φετινό πρωτάθλημα, πανηγύρισαν τα Χανιά που έφυγαν με το τρίποντο από την έδρα της Καλλιθέας.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”365844″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”365844″]

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Super League 2, παίρνοντας μία πολύ μεγάλη νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αναμένεται να είναι μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου.

Στην πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία τα Χανιά ανοίξαν το σκορ. Ο Μάναλης έβγαλε σέντρα, ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας δεν έκανε καλό υπολογισμό και ο Ελευθεριάδης με το κεφάλι έκανε το 0-1 στο 8′.
Στο 11′ η Καλλιθέα βρήκε δίχτυα με δυνατό σουτ του Ντεμέτριους, όμως το γκολ ακυρώθηκε, καθώς στην αρχή της φάσης ο Ρομαό δεν πρόλαβε εντός περιοχής την μπάλα για την σέντρα.
Στο 25′ το σουτ του Μάναλη ο Κότσαρης μπλοκάρε με διπλή προσπάθεια, ενώ στο 36′ στην κεφαλιά του Λουκίνα, ο Καλογεράκης έδιωξε και με την βοήθεια του δοκαριού η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Μαρότας πήρε την κεφαλιά στο 39′, όμως ο Καλογεράκης ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε. Στο 42′ νέα μεγάλη επέμβαση Καλογεράκη στην κεφαλιά του Μαρότα, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 45′ ο Μανουσάκης απείλησε, η μπάλα βρήκε στον Μαρότα και παραλίγο να καταλήξει στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε με τα Χανιά να έχουν ορισμένες στιγμές όπως με τον Μανουσάκη στο 55′, ωστόσο στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης. Ένας εξαιρετικός Καλογεράκης και η αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων ήταν εκεί για να απαντήσουν σε κάθε απειλή, κρατώντας ένα μεγάλο διπλό για τα Χανιά, που βρίσκονται πλέον στο +3 στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας 15 πόντους, έναντι 12 της Καλαμάτας και 11 της σημερινής τους αντιπάλου.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”365844″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P