Είχε την ουσία το Λίντο, άνετο πέρασμα από την έδρα του Δία

Το Λίντο πέρασε από το γήπεδο «Περιφέρειας/Πανεπιστημίου» επικρατώντας με 5-0 του Δία σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352676″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352676″]

Η ομάδα του Κώστα Φιλοξενίδη ήταν ουσιαστικά και αποτελεσματική στις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και έφτασε σε ακόμα μία νίκη που την κρατάει στα υψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Το πρώτο σουτ στο παιχνίδι ήρθε στο 8′ με τον Ορφανουδάκη, ενώ στο 12′ η προσπάθεια του Παπάζογλου πέρασε άουτ. Το Λίντο προειδοποίησε ακόμα μία φορά στο 15′ όταν ο Παπάζογλου έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ορφανουδάκης έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μαυρής δεν μπόρεσε να σκοράρει εξ’ επαφής.

Δύο λεπτά μετά όμως, στο 17′ μετά από ωραία ενέργεια του Φρέσκου, που γύρισε στην περιοχή, ο Ορφανουδάκης άφησε έξυπνα στον Μαυρή, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.

Ο Δίας προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και έχασε ευκαιρίες με τους Μπορμπουδάκη και Χριστιανίδη, στις οποίες ο Καργάκης είχε απάντηση. Στην τελευταία φάση του πρώτο μέρους το σύνολο του Κώστα Φιλοξενίδη μπόρεσε να βρει δεύτερο τέρμα. σφραγίζοντας ένα σημαντικό διπλό. Ο Ορφανουδάκης στο 45+3 έκανε το δυνατό σουτ και νίκησε τον Μαστραντωνάκη ο οποίος βρήκε τη μπάλα, αλλά δεν μπόρεσε να ανακόψει την πορεία προς τα δίχτυα.

Με το ξεκίνημα του πρώτου μέρους ο Δίας ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα πάνω στον Κατσιμπρή στο 49′, όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 51′ οι γηπεδούχοι απείλησαν με σουτ του Καραμίκη που κατέληξε άουτ, όπως και η προσπάθεια του Παγωνάκη τέσσερα λεπτά αργότερα. Στο 62′ το Λίντο βγήκε στην επίθεση όταν μετά από τρομερή πάσα του Ορφανουδάκη η μπάλα έφτασε στον Κεβάνι που σούταρε στην κίνηση, αλλά ο Μαστραντωνάκης απέκρουσε με τα πόδια. Στο 73′ ο Δασκαλάκης έκανε το σουτ στην κίνηση, με τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει εύκολα. Το ίδιο συνέβη σε σουτ του Φρέσκου ένα λεπτό μετά. Από την εκτέλεση κόρνερ που προέκυψε ο Παντζαρίδης δεν μπόρεσε να βρει στόχο στο δεύτερο δοκάρι, όπως και ο Λεμονιάς στο 76′.

Το παιχνίδι μπορεί να είχε ουσιαστικά κριθεί, ο Ορφανουδάκης όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με δύο ακόμα προσωπικα του τέρματα ανέβασε το προβάδισμα του Λίντο ακόμα περισσότερο. Πρώτα στο 80′ μετά από γρήγορη αντεπίθεση και όμορφο τελείωμα στο 80′ και δύο λεπτά αργότερα, περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του για να σκοράρει για το 0-4. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Βαρδάκης ο οποίος με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 0-5 στο 88ο λεπτό.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352676″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P