Τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου (4-5/11)

Ένα ακόμη σαββατοκύριακο γεμάτο αγωνιστική δράση ολοκληρώθηκε και το GRANDSPORT, σας παρουσιάζει συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα όλων των κατηγοριών. 

Super League 2: Πρώτη απώλεια του Γιούχτα στην Ιεράπετρα – Σπουδαία νίκη με ανατροπή για Ιωνικό, «τρίποντα» για Τηλυκράτη, Παναθηναϊκό Β’ και Ηλυσιακό

Ο Γιούχτας άγγιξε τη νίκη με ανατροπή, ωστόσο σε μια αδράνεια στην άμυνα ισοφαρίστηκε με αποτέλεσμα να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Ολυμπιακό Β’ στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στην Super League 2. Νίκη για τον Ηλυσιακό στο άλλο ματς του Σαββάτου.

Με τρεις αναμετρήσεις αναμετρήσεις συνεχίστηκε η 6η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Super League 2. Νωρίς το μεσημέρι, ο Τηλυκράτης επικράτησε του Διαγόρα με 1-0, ενώ στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Ιωνικός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε της Καλαμάτας με 3-2! Νίκη και για τον Παναθηναϊκό Β’, επικρατώντας του Αιγάλεω με 1-0.

Η 6η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το ματς των Χανίων κόντρα στην Καλλιθέα, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Super League 2 στο youtube.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

[jsMatchDayStat season_id=”362077″ matchday_id =”959″ photo=”1″ teamname=”1″]

Γ’ Εθνική: Πήρε το κρητικό ντέρμπι ο ΑΟΑΝ – Τεράστιο διπλό του ΠΟΑ, «Χ» για Αλμυρό και Επισκοπή

Στο κρητικό ντέρμπι, ο ΑΟΑΝ επικράτησε του Ερμή Ζωνιανών με 0-1 στο Ρέθυμνο και απομακρύνθηκε από την ζώνη του υποβιβασμού, αντίθετα οι ρεθυμνιώτες έπεσαν σε αυτήν, ενώ ο ΠΟΑ πήρε ένα τεράστιο διπλό στην Αθήνα, επικρατώντας του Χαϊδαρίου με 0-1 στο 82′ με γκολ του Μέμου.

Ισοπαλία στο Πέραμα για τον Αλμυρό, 1-1 με τον Περαμαϊκό, ενώ 0-0 ήρθε το ματς της Επισκοπής στην έδρα της Προοδευτικής.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, παλικαρίσια νίκη για τον Πανιώνιο, επικρατώντας του ΑΟ Υπάτου με 1-2, αν και ήταν με δέκα παίκτες στο ημίχρονο, ενώ η Αγία Παρασκευή πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-0 του Ατρόμητου Πειραιά.

Τεράστια νίκη για τον πρωτοπόρο Εθνικό, επικρατώντας του Άρη Πετρούπολης με 1-2 και παραμένει στη κορυφή της βαθμολογίας. Μεγάλο διπλό και για Ηλυσιακό, 0-1 τον Ελλοπιακό. Ισοπαλία χωρίς τέρματα ανάμεσα σε Απόλλων Σμύρνης και Φωστήρα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

[jsMatchDayStat season_id=”350217″ matchday_id =”924″ photo=”1″ teamname=”1″]

Α1 ΕΠΣΗ: «Ζορίστηκε» αλλά τα κατάφερε ο ΑΟΤ – Νίκες για ΑΕΚ, Δαμάστα, Ρούβα και Μοχό!

Ο ΑΟ Τυμπακίου «ζορίστηκε» στο Μεσαρίτικο ντέρμπι με τις Μοίρες, όμως τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη (1-2) και να συνεχίσει έχοντας το απόλυτο. Σπουδαίες νίκες πανηγύρισαν ακόμη Μοχός, Ρούβας, ΑΕΚ και Δαμάστα!

Στις Μοίρες, ο ΑΟΤ προηγήθηκε με τον Χαϊντίνι, οι Μοίρες ισοφάρισαν με τον Αγριμάκη, αλλά ο Ανδρέας Παπανδρέου από το σημείο του πέναλτι έκανε το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, στο 64ο λεπτό, με τη νίκη αυτή ο ΑΟΤ έχει πλέον «6Χ6» και συνεχίζει ακάθεκτος την «καταδίωξη» του πρωτοπόρου Ηροδότου που έχει «7Χ7».

Στον Μοχό, η ομώνυμη ομάδα επικράτησε 2-0 της Τυλίσου, χάρη σε δύο γκολ του Καουκάκη, ενώ η ΑΕΚ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας 3-0 της Μινωικής με τους Ζηρδέλη, Δάσκο και Φρόκου να βρίσκουν δίχτυα.

Στο Θραψανό, ο Ρούβας ήταν σαρωτικός «περνώντας» με το επιβλητικό 1-5 από την έδρα του Ανθεστίωνα, με τον Κουτσογιαννάκη να σημειώνει χατ-τρικ.

Τέλος, η Δαμάστα πήρε σπουδαίο διπλό στον Κρουσώνα, κερδίζοντας 1-2 τον ΠΑΟΚ, έναν ΠΑΟΚ όμως που είχε προηγηθεί στο 32΄ με τον Σεραφειμίδη, όμως ο Διακάκης αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 και το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο Νίκος Κόκκινος.

Στα χθεσινά παιχνίδια, ο ΠΑΝΟΜ επικράτησε 3-0 του Εργοτέλη, ο Ρωμανός 0-3 του Ποσειδώνα και ο Ηρόδοτος 1-0 της Χερσονήσου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

[jsMatchDayStat season_id=”349786″ matchday_id =”780″ photo=”1″ teamname=”1″]

Α2 ΕΠΣΗ – 1ος όμιλος: Χέρι-χέρι Ζαρός και Θρίαμβος, συνέχισαν με νίκες Άλογο Μαλεβιζίου, Λίντο

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Ο Ζαρός συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα καταφέρνοντας να κερδίσει εντός έδρας την Ομόνοια με το εκκωφαντικό 9-0, παραμένοντας έτσι στην κορυφή μαζί με τον Θρίαμβο Αναλήψεως. Στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα της ημέρας το Λίντο δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στον Δία κερδίζοντας με 5-0.

Στο ματς που έκλεισε την ημέρα το Άλογο Μαλεβιζίου πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα κερδίζοντας εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό Ηρακλείου με 1-3.

Το Σάββατο, η Ανάληψη με γκολ του Μουντράκη επικράτησε της Φαιστού με 1-0 και συνέχισε με το απόλυτο στο πρωτάθλημα, ενώ ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Νέοι Αλμυρού και Κόροιβος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

[jsMatchDayStat season_id=”349787″ matchday_id =”812″ photo=”1″ teamname=”1″]

Α2 ΕΠΣΗ – 2ος όμιλος: Κερδισμένη της αγωνιστικής η Αγ. Βαρβάρα!

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στο Ασήμι και τα Δειλινά, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, συνεχίζοντας έτσι το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, παραμένοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας. Την ισοπαλία εκμεταλλεύτηκε η Αγ. Βαρβάρα η οποία επικράτησε με 4-2 της Γαρίπας φτάνοντας έτσι τους 11 βαθμούς και πλέον συγκατοικεί με τις άλλες δύο ομάδες.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Παλιανής με τον Αετό Ανωγείων (3-3), αλλά και το ματς που έκλεισε το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Άγιο Δημήτριο και τις Ασίτες.

Το Σάββατο, τα Κανάρια πήραν την πρώτη τους νίκη, επικρατώντας του Κεραυνού με 1-0 στο Ατσαλένιο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

[jsMatchDayStat season_id=”349787″ matchday_id =”839″ photo=”1″ teamname=”1″]

Β1 ΕΠΣΗ: Εμφατικές νίκες για ΟΦΑΜ και ΟΦΑ

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

Το πρωί της Κυριακής, ο ΟΦΑΜ επικράτησε άνετα της Γόρτυνας με 7-0, ενώ στο βραδινό παιχνίδι, ο ΟΦΑ κέρδισε στο τοπικό ντέρμπι τον Δωριέα με 6-2.

Το Σάββατο, ο Αστέρας Μυρτιάς επικράτησε των Δαφνών στη πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα με 4-1, ενώ οι Ελπίδες επικράτησαν του ΕΓΟΗ/ΑΕ Κρητών με 1-2 με ανατροπή.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το παιχνίδι Πήγασος – Χαραυγή, που θα διεξαχθεί στις 30 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

[jsMatchDayStat season_id=”349788″ matchday_id =”865″ photo=”1″ teamname=”1″]

Β2 ΕΠΣΗ: «Τρίποντα» για Νέους Ηροδότου και Κουνάβους

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

Στο πρωινό παιχνίδι της Κυριακής, οι Νέοι Ηροδότου επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας του Μαρτινέγκο με 1-4, ενώ οι Κουνάβοι πέρασαν εμφατικά από τη Πόμπια, επικρατώντας με 1-5, οδηγώντας την ομάδα της Μεσαράς στην πρώτη της ήττα.

Το Σάββατο η Θέρισσος επικράτησε στο Λίντο της Δόξα Ηρακλείου με 2-4, ενώ ο Ηρακλής Νιπιδιτού κέρδισε στο ίδιο γήπεδο τον Τηγανίτη με 1-3. Συνέχεια στα «τρίποντα» για τον Μαραθώνα, επικρατώντας του Ερμή Ατσαλένιου με 0-3.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

[jsMatchDayStat season_id=”349791″ matchday_id =”892″ photo=”1″ teamname=”1″]

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P