Νίκη για τον Αστέρα Μυρτιάς κόντρα στις Δαφνές

Τη νίκη με 4-1 πανηγύρισε ο Αστέρας Μυρτιάς κόντρα στις Δαφνές που έκαναν πρεμιέρα στο πρωτάθλημα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β1 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352875″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352875″]

Ο Αστέρας Μυρτιάς μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι θέλοντας να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι οι Δαφνές έκαναν πρεμιέρα και δεν βρισκόταν σε αγωνιστικό ρυθμό. Έτσι στο 21ο λεπτό κατάφεραν οι γηπεδούχοι να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Τζιράκης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των Δαφνών και με πλασέ έκανε το 1-0.

Οι Δαφνές όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοση της παρότι ήταν το πρώτο της παιχνίδι και σπατάλησε ορισμένες ευκαιρίες μπροστά από τα καρέ των γηπεδούχων. Αντίθετα το σύνολο του Δημήτρη Τσέρου ήταν αποτελεσματικό και στο 37′ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Στέλιο Στειακάκη να κάνει το 2-0.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Αστέρας Μυρτιάς κλείδωσε το τρίποντο με τον Ευθυμιάδη Ευθύμη να σκοράρει για το 3-0.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν ανάλογος με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν καλά στοιχεία στην πρώτη τους συμμετοχή στο πρωτάθλημα, αφού δεν παράτησαν το παιχνίδι και έψαξαν κάποιο γκολ που θα τους ξανά βάλει στο… κόλπο. Οι γηπεδούχοι ωστόσο στο 50′ πέτυχαν και τέταρτο τέρμα με τον Τσέρο να εκτελεί φάουλ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 4-0.

Οι Δαφνές το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 68′ με τον Άγγελο Κουρουγιαβούρη, ο οποίος έκανε το 4-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352875″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P