Ο Γ. Μουντράκης οδήγησε τον Θρίαμβο σε μια ακόμα νίκη!

Ο Θρίαμβος Αναλήψεως κατάφερε να πάρει το μεγάλο ντέρμπι με την Φαιστό για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ επικρατώντας με 1-0, συνεχίζοντας έτσι αήττητος.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352675″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352675″]

Σε ένα ματς ιδιαίτερα δυνατό με ελάχιστες φάσεις Θρίαμβος και Φαιστός είχαν στόχο τη νίκη που θα τους έδινε βαθμολογική άνοδο και θα συνέχιζαν με θετικά αποτελέσματα την πορεία τους στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ. Οι δυνατές μονομαχίες στην μεσαία γραμμή εμπόδιζαν τις δύο ομάδες να δημιουργήσουν επικίνδυνες στιγμές στην αντίπαλη εστία.

Αυτό φαίνεται και από τις τελικές, αφού οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία με τον Γιώργο Μουντράκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι με τον Αλέξανδρο Νικολιδάκη. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι στο 5ο λεπτό διαμαρτυρήθηκαν για αποβολή του Μονιάκη, ωστόσο ο διαιτητής του παιχνιδιού έδειξε κίτρινη κάρτα στον έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου τόσο ο Θρίαμβος όσο και η Φαιστός είχαν τις στιγμές τους. Οι γηπεδούχοι πάλι με τον Μουντράκη και οι φιλοξενούμενοι με τον Γιάννη Παπαδάκη. Τελικά στο 70’ ο Θρίαμβος κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα της Φαιστού με τον Γιώργο Μουντράκη να γράφει το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352675″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P