Χωρίς Μποζατζίδη και με ερωτηματικό τον Κλαπάκη ο Ζαρός

Ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του Ζαρού για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ομόνοια στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα της Μεσσαράς που είχε αγώνα κυπέλλου την Τετάρτη κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τρίτο γύρο, επικρατώντας εκτός έδρας της Παλιανής με 1-0 και πλέον άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους ξανά στο πρωτάθλημα με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα συνεχίσει να τους κρατάει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Φάνης Χαλκιαδάκης στην μίνι προετοιμασία που πρόλαβε να βγάλει με τους παίκτες του, δούλεψε πάνω στην ανάπτυξη και στο τελείωμα φάσεων, προκειμένου ο Ζαρός να είναι αποτελεσματικός κόντρα στην Ομόνοια και να συνεχίσει με το απόλυτο στο πρωτάθλημα.

Στην προσπάθεια αυτή ο έμπειρος τεχνικός δεν θα μπορεί να υπολογίσει τον Γιώργο Μποζατζίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο, ενώ αβέβαιη θεωρείται και η συμμετοχή του Γιώργου Κλαπάκη, που αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα στην γάμπα.

Οι υπόλοιποι είναι κανονικά στην διάθεση του και έτσι θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα προκειμένου ο Ζαρός να πάρει τους τρεις βαθμούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P