Γ. Χασουράκης: «Παίζουμε στην έδρα μας και ο στόχος είναι η νίκη που θα μας φέρει στην κορυφή»

Για το μεγάλο ντέρμπι με τα Δειλινά, αλλά και για τους στόχους του μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Γιάννης Χασουράκης. 

Ο ικανός επιτελικός μέσος αρχικά στάθηκε στο ξεκίνημα που έχει κάνει φέτος το Ασήμι στο πρωτάθλημα, χαρακτηρίζοντας το ικανοποιητικό, ενώ δεν έκρυψε την πίστη του, ότι το σωματείο μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα μιας και είναι ένα καινούργιο σύνολο που ακόμα προσπαθεί να βρει τον ρυθμό του.

Για το ντέρμπι κορυφής με τα Δειλινά, ανέφερε ότι θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση, ωστόσο το γεγονός ότι παίζουν στην έδρα τους, τους αναγκάζει να ψάξουν το τρίποντο που θα τους φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τέλος μίλησε για τους στόχους τόσο της ομάδας, όσο και τους δικούς του…

Για το ξεκίνημα της χρονιάς: «Είμαστε μια νέα ομάδα με πολλούς καινούριους παίκτες και θέλουμε χρόνο μέχρι να μάθουμε ο ένας τον άλλο και να δέσουμε μεταξύ μας. Είμαστε μια ομάδα που έχουμε καλούς παίκτες, έχουμε καλή διοίκηση που δεν μας λείπει τίποτα, έχουμε καλό γήπεδο και ο κόσμος είναι κοντά μας. Έχουμε όλα τα εφόδια για να πρωταγωνιστήσουμε στο φετινό πρωτάθλημα. Το ξεκίνημα μας είναι ικανοποιητικό αλλά είναι νωρίς ακόμα καθώς έχουμε ακόμα πολύ δρόμο».

Για το παιχνίδι με τα Δειλινά: Το ματς με τα Δειλινά θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο καθώς έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών. Ωστόσο είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας και πρέπει να πάρουμε τη νίκη που θα μας φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Για τους στόχους του Ασημίου αλλά και τον δικό του: «Στόχος της ομάδας είναι να βγάλουμε όμορφα πράγματα μέσα στο γήπεδο, να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ και να δικαιώσω τους ανθρώπους που ήθελαν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P