Σούζα το Άλογο με απίθανο Βραχασωτάκη κόντρα στον Δία!

Εξαιρετικά αποτελεσματικό ήταν το Άλογο Μαλεβιζίου, το οποίο κατάφερε να κερδίσει τον Δία με το εκκωφαντικό 10-1, πανηγυρίζοντας έτσι την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352671″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352671″]

Με το… καλημέρα το Άλογο Μαλεβιζίου μπήκε αποφασισμένο στο παιχνίδι και κατάφερε να κερδίσει πέναλτι στο πρώτο λεπτό. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παρασύρης, με τον τερματοφύλακα του Δία να αποκρούει, όμως στην επαναφορά ο Γιάννης Κάββαλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 8′ κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Γκιαουράκη να κάνει το 2-0. Το εντυπωσιακό τέταρτο για το Άλογο ολοκληρώθηκε με γκολ, αφού ο Γκιαουράκης και πάλι έκανε το 3-0 διπλασιάζοντας τα τέρματα του. Ο Δίας προσπάθησε να αντιδράσει και βρήκε γκολ που τον ξανά έβαλε στο ματς με τον Λεμονιά στο 38ο λεπτό.

Το Άλογο δεν επηρεάστηκε και λίγο πριν βγει το ημίχρονο βρήκε γκολ με τον Βραχασωτάκη κάνοντας το 4-1.

Στην επανάληψη η ομάδα του Μάικ Παρθενάκη μπήκε με τον ίδιο ρυθμό μέσα στο γήπεδο και στο 48′ κατάφερε να κάνει το 5-1 με τον Βραχασωτάκη, ενώ ο οίδιος παίκτης σημείωσε χατ τρικ στο 53′ ανεβάζοντας τον δείκη του σκορ στο 6-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί και καταιγιστικοί σκοράροντας και έβδομο τέρμα με τον Γιαννακάκη στο 61′, για να έρθει ο Μανουσάκης στο 69′ να κάνει το 8-1.

Ο Βραχασωτάκης που ήταν σε φανταστική ημέρα πέτυχε καρέ τερμάτων, αφού στο 70′ βρήκε δίχτυα για τέταρτη φορά, κάνοντας το 9-1. Το εντυπωσιακό 10-1, έκανε ο Γκούφας λίγο πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352671″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P