Πάτησε… γκάζι στην επανάληψη και πήρε την πρώτη του νίκη ο ΟΦΑΜ

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλήμα πανηγύρισε ο ΟΦΑΜ που επιβλήθηκε με 6-2 των Ελπίδων σε μία συναρπαστική αναμέτρηση.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352869″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352869″]

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Μιχελάκακη να βάζει μπροστά στο σκορ τον ΟΦΑΜ με ωραίο σουτ εκτός περιοχής. Ο αρχηγός της ομάδας της Αγίας Μαρίνας απείλησε με νέα προσπάθεια πέντε λεπτά αργότερα. Η ομάδα του Πέτρου Γιακουμάκη που μπήκε πολύ δυναμικά στην αναμέτρηση, βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον Στιβακτάκη να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ξυλούρη, για το 0-2.

Παρότι οι Ελπίδες βρέθηκαν σε δεινή θέση από την αρχή, κατάφεραννα βγάλουν αντίδραση και να ισοφαρίσουν με δύο γρήγορα γκολ του Γ. Αλεξανδρή. Ο αρχηγός της ομάδας του Καρτερού βρήκε δίχτυα στο 28′ μετά από κακό υπολογισμό του τερματοφύλακα έπειτα από φάουλ και δύο λεπτά αργότερα, στο 30′ έκανε το 2-2 από κοντά. Στην τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ο Κουρλετάκης έκανε το σουτ, το οποίο κατέληξε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού.

Κι αν το πρώτο μέρος μπορεί να χαρακτηριστεί ισορροπημένο, το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για το δεύτερο μέρος, με τον ΟΦΑΜ να είναι κυρίαρχος, φτάνοντας τελικά σχετικά άνετα στη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τρία τέρματα σε διάστημα δέκα λεπτών και ουσιαστικά κλείδωσαν το τρίποντο. Ο Μιχελακάκης σκόραρε εκ νέου στο 55΄, ο Στιβακτάκης βρήκε δίχτυα στο 62′ και ο Αναστασάκης χρίστηκε σκόρερ τρία λεπτά μετά. Στο 80ο λεπτό ο Αλεξάκης σημείωσε και έκτο τέρμα για τον ΟΦΑΜ για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352869″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P