Εύκολη νίκη με «τεσσάρα» για τα Χανιά!

Την αγωνιστική τους ανωτερότητα απέναντι στην Παναχαϊκή επιβεβαίωσαν σήμερα (28/10) τα Χανιά φτάνοντας στην τέταρτη νίκη τους στο πρωτάθλημα της Super League 2, επικρατώντας με 4-1.

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”365805″]

Τα Χανιά επιβλήθηκαν με σκορ 4-1 πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όταν και σημείωσαν τρία γκολ.

Τα Χανιά ξεκίνησαν πολύ δυναμικά το παιχνίδι στα Περιβόλια, μην αφήνοντας περιθώρια στους φιλοξενούμενους. Με ένταση στο παιχνίδι τους, πίεση και δημιουργικότητα κατάφεραν μέχρι το 22′ να σημειώσουν τρία γκολ, ενώ από το 8′ είχαν και αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Νάστου.

Αν και η Παναχαϊκή μείωσε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου τα Χανιά είχαν τον πρώτο λόγο και στο β’ μέρος. Αν και στην επανάληψη επικράτησε εκνευρισμός, εξαιτίας κάποιων διαιτητικών αποφάσεων, τα Χανιά βρήκαν και τέταρτο γκολ και πάλι με τον Μαζουλουξή φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση.

Στο 11′ το 1-0 για τα Χανιά με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάναλη, στο 17′ το 2-0 για τα Χανιά με τον Μαζουλουξή μετά από κόρνερ του Ντίας, ενώ το 3-0 με δυνατό στου του Μανουσάκη έξω από τη περιοχή στο 22′, με την Παναχαϊκή να μειώνει με τον Χριστόπουλο στο 45′ σε 3-1.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 85′, όταν από κόρνερ του Σερβιλάκη, ο Μάνος με κεφαλιά βρήκε τον Μαζουλουξή, ο οποίος με νέα κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα!

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”365805″]

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P