Το «ευχαριστώ» του Χρ. Βασιλάκη

Με αφορμή το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου στις τοπικές κατηγορίες ο πρόεδρος της Γαρίπας ευχαριστεί όσους ποδοσφαιριστές αποχώρησαν, αλλά και όσους τώρα μετακινήθηκαν στην ομάδα.

Ο Χρήστος Βασιλάκης ευχαριστεί τους παίκτες που αποχώρησαν οι οποίοι προσέφεραν πολύτιμο χρόνο τους στην ομάδα, ενώ ταυτόχρονα καλωσορίζει τους νέους ποδοσφαιριστές που ήρθαν χωρίς οικονομικές απαιτήσεις για να βοηθήσουν στην παρουσία της ομάδας στην Α2..

Αναλυτικότερα: «Σήμερα τελείωσε η μεταγραφική περίοδος. Θέλω να ευχαριστήσω όσα παιδιά αποχώρησαν, για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στην ομάδα μας, τον πολύτιμο χρόνο τον οποίο στέρησαν από τις οικογένειες τους και από τις δουλειές τους αλλά και τον ιδρώτα φορώντας τη φανέλα του χωριού μας.

Ευχαριστούμε επίσης τα παιδιά που έμειναν και συνεχίζουν μαζί μας για άλλη μια χρονιά. Καλωσορίζουμε τους νέους ποδοσφαιριστές που ήρθαν χωρίς καμία οικονομική απαίτηση να βοηθήσουν στο δύσκολο ταξίδι της Α2 κατηγορίας. Να έχετε όλοι υγεία και μία όμορφη χρονιά και να ευχαριστηθούμε το συναρπαστικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P