![](https://grandsport.gr/wp-content/uploads/2023/10/asimi-keraynos81.jpg)
Ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί είναι ο Ανδρέας Μπέρκης, ο οποίος αποχώρησε από το Ασήμι.
Ο έμπειρος επιτελικός μέσος μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα της Μεσσαράς, προσφέροντας και αυτός τα μέγιστα, ώστε η ομάδα να καταφέρει να τερματίσει ψηλά στην βαθμολογία της Α2 ΕΠΣΗ και να βρεθεί στο Final 4 του κυπέλλου ΕΠΣΗ που πραγματοποιήθηκε στην Μεσσαρά.
Ο Ανδρέας Μπέρκης ανανέωσε το καλοκαίρι με το Ασήμι, όμως μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα αποφάσισε να αποχωρήσει.
Ο ίδιος στις δηλώσεις του ανέφερε: «Ο κύκλος μου στο Ασήμι ολοκληρώθηκε, καθώς οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν με αφήνουν να συνεχίσω στην ομάδα. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση για όλα όσα μου πρόσφερε αυτό το διάστημα. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Νίκο Αεράκη, τον Γιώργο Γενιτσαρίδη και τον Ζαχάρη Σταματάκη. Για πάντα φίλοι. Μακάρι να πανηγυρίσετε το πρωτάθλημα».