Τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου (21-22/10)

Φουλ δράση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα, με αγώνες σε όλες τις κατηγορίες. Το GRANDSPORT, σας παρουσιάζει συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα

Γ Εθνική: Χαμογέλασε μόνο ο Αλμυρός, ήττες για ΠΟΑ και ΑΟΑΝ

Ο Αλμυρός ήταν η μοναδική κρητική ομάδα που γεύτηκε τη χαρά τη νίκης στην 7η αγωνιστική της Γ Εθνικής, καθώς επικράτησε στο Κρητικό ντέρμπι με την Επισκοπή, ενώ την ίδια ώρα, ΠΟΑ και ΑΟΑΝ ηττήθηκαν από ΑΟ Υπάτου και Χαϊδάρι αντίστοιχα.

Στο Γάζι, στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Αλμυρός επικράτησε 3-2, με πέναλτι του Γιαλούση στο φινάλε, ενώ ο ΠΟΑ ηττήθηκε 2-1 από τον ΑΟ Υπάτου στη Θήβα.

Ο ΑΟΑΝ ηττήθηκε 2-1 από το Χαϊδάρι, ενώ στα Ζωνιανά ο Ερμής Ζωνιανών αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 με τον Άρη Πετρούπολης.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Πανιώνιος επικράτησε 2-0 του Φωστήρα, ενώ ο Περαμαϊκός 1-0 τον Ατρόμητο Πειραιώς. Σπουδαίο διπλό για τον Εθνικό που κέρδισε 0-2 την Προοδευτική, όπως και ο Ελλοπιακός 0-1 την Αγία Παρασκευή. Χωρίς νικητή το Απόλλων Σμύρνης-Ηλυσιακός.

[jsMatchDayStat season_id=”350217″ matchday_id =”922″ photo=”1″ teamname=”1″ layout=”0″]

Α1 ΕΠΣΗ: Έδειξε τα «δόντια» του το Τυμπάκι, επέστρεψε στις νίκες ο Ρωμανός!

Στην Τύλισο, το Τυμπάκι ήταν ασταμάτητο, καθώς επικράτησε 0-7 της ομώνυμης ομάδας, με την ομάδα του Νίκου Σουτζή να δείχνει τα «δόντια» της.

Στις Μοίρες, η ομάδα της ΑΕΜ έμεινε στο 1-1 με την Δαμάστα, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με τον Αγριμάκη και τον Διακάκη να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Στην Ελιά, ΑΕΚ και Ανθεστίων αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, με την ομάδα του Θραψανού στο πρώτο μέρος να προηγούνται 0-2 χάρη σε γκολ των Σαϊτάκη-Φωτόπουλου, ενώ για την ΑΕΚ στην επανάληψη μείωσε ο Φρόκου και ισοφάρισε ο Ζηρδέλης.

Στον Μοχό, ο Ρωμανός κατάφερε να επικρατήσει 0-2, επιστρέφοντας στις νίκες και τα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα του τη περασμένη αγωνιστική απο τον ΑΟ Τυμπακίου. Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το Εργοτέλης-Χερσόνησος (1-1).

Στα χθεσινά παιχνίδια, την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Μινωική, επικρατώντας του Ποσειδώνα με 0-3 στο Πανεπιστήμιο, πρώτη νίκη και για τον ΠΑΝΟΜ, επικρατώντας του Ρούβα με 1-0 στα Μάλια, οδηγώντας την ομάδα της Γέργερης στην πρώτη της ήττα. Ο Ηρόδοτος συνεχίζει με το απόλυτο, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 3-0 και έκανε το «5 στα 5» στο πρωτάθλημα.

[jsMatchDayStat season_id=”349786″ matchday_id =”778″ photo=”1″ teamname=”1″ venue=”0″ layout=”0″]

Α2 ΕΠΣΗ-1ος όμιλος: Πρώτη νίκη για Άλογο – Μόνος πρώτος ο Ζαρός!

Ολοκληρώθηκε η συναρπαστική 3η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ, με τον Ζαρό να απολαμβάνει την κορυφή έχοντας παιχνίδι περισσότερο.

Στα παιχνίδια που έγιναν το πρωί της Κυριακής, το Άλογο Μαλεβιζίου πανηγύρισε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας εκτός έδρας με 3-0 των Νέων Αλμυρού.

Στο άλλο πρωινό παιχνίδι η Ομόνοια έκανε το απόλυτο στις πρώτες δύο αγωνιστικές επικρατώντας του ΠΟΗ με 4-2. Στο ματς που ολοκλήρωσε την ημέρα ο Ζαρός επικράτησε στο μεγάλο ντέρμπι της Μεσσαράς κόντρα στην Φαιστό με 3-2 και έκανε το απόλυτο απολαμβάνοντας την μοναξιά της κορυφής έχοντας παιχνίδι περισσότερο από τον Θρίαμβο Αναλήψεως, ο οποίος επικράτησε με 3-0 του Δία το απόγευμα του Σαββάτου.

Στα ματς του Σαββάτου το Λίντο επικράτησε 5-1 του Κόροιβου διπλασιάζοντας τις νίκες του στο πρωτάθλημα, ενώ ο Κόροιβος έκανε την πρώτη του ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια…

[jsMatchDayStat season_id=”349787″ matchday_id =”810″ photo=”1″ teamname=”1″]

Α2 ΕΠΣΗ – 2ος όμιλος: Πρώτη νίκη για Παλιανή – Μοιρασιά σε Αγία Βαρβάρα και Ασήμι:

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Η Παλιανή, πήρε την πρώτη της νίκη, επικρατώντας των Καναρίων με 4-0, ενώ ισόπαλα έληξαν τα παιχνίδι ανάμεσα σε Αγία Βαρβάρα – Άγιο Δημήτριο και Ασήμι – Γαρίπα, με σκορ 1-1.

Το Σαββατο ο Αετός Ανωγείων επικράτησε των Ασιτών με 2-0, ενώ τα Δειλινά επικράτησαν του Κεραυνού με 4-0.

[jsMatchDayStat season_id=”349787″ matchday_id =”837″ photo=”1″ teamname=”1″]

Β1 ΕΠΣΗ: Καταιγιστική η Χαραυγή – «Σεφτέ» για Αστέρα Μυρτιάς και Δωριέα

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

Ο Αστέρας Μυρτιάς επικράτησε του Πήγασου με 1-2, ενώ ο Δωριέας κέρδισε τη Γόρτυνα με 2-3, ξεκινώντας θετικά στο πρωτάθλημα.

Η Χαραυγή, στο απογευματινό παιχνίδι της ημέρας, ήταν καταιγιστική, επικρατώντας των Ελπίδων με το εντυπωσιακό 10-0.

[jsMatchDayStat season_id=”349788″ matchday_id =”863″ photo=”1″ teamname=”1″]

B2 ΕΠΣΗ: «Βροχή» από γκολ στην 2η αγωνιστική – «Χ» στη Πόμπια με οκτώ γκολ!

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

Το πρωί της Κυριακής, οι Κουνάβοι πήραν την πρώτη τους νίκη, επικρατώντας του Ηρακλή Νιπιδιτού με το εντυπωσιακό 1-8, ενώ στο ματς που έκλεισε το πρόγραμμα της αγωνιστικής, Κόρακας και Μαραθώνας έδωσαν μια μοναδική… παράσταση, ερχόμενη ισόπαλη με 4-4!

Στα ματς του Σαββάτου, σημειώθηκαν πολλά τέρματα, με τον Ερμή Ατσαλένιου να επικρατεί με 2-4 του Μαρτινέγκο, ο Τηγανίτης με το ίδιο σκορ την Δόξα Ηρακλείου, ενώ ισόπαλοι αναδείχθηκαν Νέοι Ηροδότου και Θέρισος.

[jsMatchDayStat season_id=”349791″ matchday_id =”890″ photo=”1″ teamname=”1″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P