
Ο Μοχός επικράτησε της Χερσονήσου με 0-1 εκτός έδρας, σε ένα ματς που χαρακτηρίστηκε από το πάθος και την ένταση των δύο ομάδων σε ένα ντέρμπι με τα όλα του!
[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352415″]
[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352415″]
Ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από την δύναμη, την ένταση και το πάθος ήταν αυτό ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Μοχό να περνάει από την κατάμεστη Χερσόνησο με 0-1 και να παίρνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα!
Η αναμέτρηση είχε λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον Μοχό στο 22′ να ανοίγει το σκορ, όταν από ατομική προσπάθεια του Κεφάκη που απέφυγε δύο παίκτες, έκανε το σουτ, με τον Δημαράκη να αποκρούει, όμως στην επαναφορά ο Καουκάκης έγραψε το 0-1. Η συνέχεια δεν είχε αξιόλογες φάσεις, με τον Μουτζούρη πάντως να κρατάει όρθια την ομάδα του, για το 0-1 του ημιχρόνου.
Το παιχνίδι δεν άλλαξε στην επανάληψη, με την ένταση και τα δυνατά μαρκαρίσματα να συνεχίζονται, με τον Μοχό να βρίσκει δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Σούρσου στο 70′ όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μοχός έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Καρβελλά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Αυτή η εξέλιξη έδωσε τη μπάλα στα πόδια των γηπεδούχων, οι οποίοι έψαξαν το γκολ, όμως ο Μουτζούρης στο φινάλε ήταν εκεί, κρατώντας το 0-1, με τον Μοχό να παίρνει μια σπουδαία νίκη σε ένα παιχνίδι με χαρακτήρα ντέρμπι!
[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352415″]