Σπουδαίο διπλό της Τυλίσου στην έδρα της Μινωικής

Συνέχεια στο πολύ καλό της ξεκίνημα στη σεζόν έδωσε η Τύλισος η οποία πέρασε από την έδρα της Μινωικής με 2-3.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352420″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352420″]

Τη δεύτερη νίκη της σε τέσσερις αγωνιστικές πανηγύρισε η νεοφώτιστη Τύλισος η οποία πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Μινωικής, που έδωσε το πρώτο της επίσημο ματς, με την έλλειψη ρυθμού να επηρεάζει το σύνολο του Απόστολου Παπακώστα.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 7ο λεπτό, με τον Πατσάκη για τους γηπεδούχους, με την μπάλα να κατηλήγει άουτ. Λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» τη Φορτέτσα, καθώς πήραν κεφάλι στο σκορ στο 15ο λεπτό με τον Κέσκο. Στην πρώτη τους μεγάλη φάση οι φιλοξενούμενοι, ο Μανιούδης έκανε τη σέντρα, με τον Κέσκο να πηδάει πιο ψηλά απ΄όλους κάνοντας το 0-1.

Μάλιστα το σύνολο του Μιχάλη Ζουραράκη δεν σταμάτησε εκεί, καθώς βρήκε και δεύτερο τέρμα, με τον Μιχελουδάκη να σκοράρει για το 0-2 στο 34′ με τρομερό σουτ που δεν άφησε περιθώριο στον Αμπατζή. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως στο σουτ του Πατσάκη στο 38′, ο Τσαχάκης είχε απάντηση με διπλή προσπάθεια, στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους.

Η «Μπάρτσα» έβγαλε αντίδραση στην επανάληψη και με τις αλλαγές του Απ. Παπακώστα έδειξε ένα καλύτερο πρόσωπο. Μάλιστα μία εξ΄αυτών, ο Σταυρουλάκης, βρήκε δίχτυα, μειώνοντας το σκορ με ωραίο σουτ από πλάγια θέση στο 60′. Η Μινωική δεν πρόλαβε να το χαρεί, καθώς μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Μαματζάκης που είχε έρθει επίσης από τον πάγκο σκόραρε για το 1-3, «τελειώνοντας» ουσιαστικά την αναμέτρηση.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, καθώς η Τύλισος έμεινε με πάικτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μιχελουδάκη με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης, όμως παρά τις προσπάθειες της, όπως με τον Ρουμελιώτη στο 80′, δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι περισσότερο. Σε μία από τις τελευταίες φάσες του αγώνα η Μινωική κέρδισε πέναλτι με τον Περογαμβράκη. Ο Ρουμελιώτης εκτέλεσε εύστοχα για να διαμορφώσει το τελικό 2-3.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352420″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P